من برای گرافیک گشتم اگر همجنان روی سری 16 میخواید حساب کنید.
متاسفانه نسخه TI برند MSI اونم نمونه ارزوترش یعنی آرمور رو داشتن یک و خورده ای بالاتر میگفتن که اصلا نمیارزید
اما ایسوس TUF 1660TI دوفنه داشت قیمت مناسب و یه حتی سه فنه (البته این مدل سوپر هست).
گیگابایت هم با مدل GAMING OC
میشه گفت 1660 سوپر گیمینگ ایکس ام اس آی با کیفیت بالا و نور پردازی زیبا که بعد از سوپریم ایکس قرار میگیره (ونتوس بعد آرمور و مش بعد AERO به ترتیب پایین تر قرار میگیرن)
هم قیمت asus 1660 ti TUF دو فنه هست که سری تاف همرده ونتوس قرار میگیره (البته توی کارتای بالارده مخصوصا سری 30 مثل 3070 تا 3090 سری تاف بسیار بهتر از ونتوس ظاهر شده. هیچ نورپردازی هم نداره این مدل و خیلی هم کوچیک و جمع و جور هست.
با توجه به نیاز شما اگه نخواید با کم کزدن هزینه های اضافه که بعدا هم میشه اضافه کرد تا جای ممکنه یه گرافیک بهتر بخریم فک کنم 1660 سوپر گیمینگ ایکس با توجه به با کیفیت تر بودن و نورپردازی که براشون مهمه کارت بهتریه هرچند توی کارایی ممکنه در حد چن فریم از نسخه TI عقب بمونه اما خیلی قابل لمس نیست.
اما پیشنهاد من اینه که تا جای ممکن از هزینه های اضافی تر کم کنید و اگر ممکنه کمی بودجه رو اضافه کنید و یه کارت قوی تر بخرید که بتونه بازی هایی که میخواد خوب اجرا کنه.
حتی خرید کارتای دست دوم مطمن گزینه ی خوبی هست. مخصوصا کارتایی که به درد ماین نمیخورن و دست ماینرا نیفتاده اما تو گیم خوب نشون میدن.
دست دوم در حد نو کارت خوب با تضمین که نه ماین شده نه باز شده نه تعمیر به کارت میاد؟ کارتی مثل 2060 استریکس
3050 هم گزینه خوبیه البته خب نباید سراغ سری استریکس و اینا برید چون خیلی گرون هستن اما میشه مدلهای با کیفیت خوب و قیمت خوب پیدا کرد

Bookmarks