سلام
با خرید نمونه تری پردازنده حدود 300 هزار تومان میتونید صرفه جویی کنید (جای دیگه به کار میاد)
مخصوصا که نیازی به کولر استوک ندارید و کولر جدا دارید تهیه میکنید هر چند برای این پردازنده کولر استوک هم جواب میده.
کولر دیپ کول هم براکتش هست برای 1700
همونطور که گفتید داستان rgb باعث شده قطعات گرون تری رو بدون تاثیر تو کارایی انتخاب کنید. و اگه پردازنده باکس میگیرید اون 700 تومن فن رو هم اینجا کم کنید (کولر هم چیزی هست که بعدا میشه عوض کرد به راحتی)
کارتهای سری ونتوس توی سری های رده پایین و متوسط مثل همون سری 16 یا 2060 جوابگو هستند.
اما با حدود 500 هزار تومن فقط بیشتر میتونید نسخه gaming x همین کارت رو بگیرید که هم طراجی زیبا تر داره هم کولینگ بهتر و همچنین نورپردازی زیبا داره.
در ضمن کارت 1660 سوپر GDDR6 هست. درضمن اگر نسخه TIش رو پیدا کردید تو همین حدود قیمته اما کمی از سوپر قوی تر هست و حتی بعضا دیدم ارزونتر از سوپر میفروشن.
اگر هر دو موجود و هم قیمت بودن نمونه TI بهتره.
البته کارت 3050 هم میشه با همون حدود تهیه کرد که خب یه کسری مزیت داره از جمله حافظه بیشتر و RT و پشتیبانی طولانی تر درایوری و از همه مهمتر DLSS
در نهایت برای بازی کردن توی 144 هرتز به کارت قویتری نیاز هست یا حداقل باید از dlss کمک گرفتن که اونم بازی های جدید که سنگین تر هم هستند پشتیبانی میکنن.
اما خب بودجه شون به کارتی مثل 2060 یا 3060 نمیرسه متاسفانه
مخصوصا توی بازی مثل سایبرپانک حدود 60 فریم کمتر احتمالا میگیره توی تنظیمات متوسط.
اگر نورپردازی اس اس دی رو فعلا بیخیال بشن میشه مدل سریعتری مثل SX8200 PRO رو حدود 250 تومن ارزون تر خرید (مدلی که انتخاب کردید زیر هیت سینکش SX8100 هست)
هیت سینک با نورپردازی قابل سینک رو بعدا میتونن تهیه کنن.
همچنین میشه کلا 2 ترا هارد و اس اس دی رو حذف کرد و یک اس اس دی 2 ترابایت Crucail P2 M.2 NVMe تهیه کرد.
پاور زیادتر از نیاز این سیستم هست و حتی 500 هم زیاده براش اما خب به علت نورپردازی باز اینو انتخاب کردید.
هر چند پاور با نورپردازی 500 وات با قیمت 1 میلیون تومان برند گیم دیاس هم هست.
کیسDeepCool MATREXX 50 ARGB 4F تو همون رنج قیمتی کیفیت بهتری داره.
البته Green Z5 Surena از هر دو مدل تهویه بهتری داره چون کل پنل جلو مش و باز هست اما خب از نظر ظاهری به این دو مدل نمیرسه به سلیقه خیلی ها و این که فقط رینگ فن هاش rgb هست.
ماوس و کیبورد مخصوصا توی گیم هایی که گفتید میخواد بازی کنه نمونه مکانیکال و ماوس خوب خیلی توی گیم پلی اثر میذاره تا جایی که حتی بعضی قطعات سخت افزاری اونقد موثر نیستند.
اما خب حداقل چیز خوبی که هست xpg summoner و xpg primer هست که قیمتشون بالا درمیاد هرچند توی همرده های خودشون جزو ارزونترین ها هستند.
مانیتور برای کاربری گیم اونم 27 اینچ تو این قیمت سامسونگ اودیسه g3 هست FHD 144hz کیفیت خیلی خوبی داره. 1ms
ازAMD FreeSync Premium پشتیبانی میکنه (در مقابل جی پلاس از فری سینک معمولی)
که اگه با dp تصویر بگیرید از داخل کنترل پنل انویدیا میتونید gsync رو براش فعال کنید.
کنتراست خیلی بالاتر حتی نسبت به بقیه پنل های va همرده که با وجود نداشتن local dimming رنگ مشکلی رو خیلی خوب نشون میده.
پایه باز شونده نگه دارنده هدست
میزان روشنایی رو سامسونگ طبق معمول 250 نیتس نوشته اما توی تست 336 بود که برای مانیتوری تو این قیمت بدون hdr خیلی خوبه.
خروجی های کامل از جمله Display port به همراه کابل اورجینال سامسونگ+ HDMI 2.0 + D-Sub + خروجی میکروفن
قابلیت مهم دیگه ای که جی پلاس نداره تنظیم ارتفاع - قابلیت چرخش افقی به اطراف- قابلیت نصب بصورت عمودی و ایستاده. قابلیت تنظیم زاویه تصویر از بالا به پایین یا برعکس
قابلیت نصب روی دیوار VESA
EYE SAVER - GAME MODE - FIRMWARE UPGRADE
برای کالیبره کردن هم بسیار ساده پروفایل کالیبره شده اش هست که میتونید ادد کنید.
با گارانتی اصلی
هر چند دوست داشتم میتونستن حداقل G5 بگیرن و ایشالا یه روزی G7 که تازه پشت این مانیتور منی که تا الان بالای 20 مدل مانیتور فقط برای خودم داشتم، اونی که با برا بقیه کار کردم بماند که خیلی بیشتر میشه.
با G7 و G9 NEO فهمیدم مانیتور یعنی چی
البته ایسر هم مانیتورهای خوبی داره.
برای مثال ایسر نیترو KG241QS biip
24" FHD 165hz 0.5ms
حدود 1 میلیون ارزون تر هست با دو سال گارانتی اصلی البته پنل TN هست اما کیفیت پنلش خیلی خوبه.
مورد بهتر
ایسر نیترو KG272S bmiipx
27" FHD 165hz 0.5ms
پنل ips هست و همچنین جدا از تاخیر پایین تر و نرخ نوسازی بالاتر HDR 10 هم پشتیبانی میکنه و خودش اسپیکر داره.
قیمتش هم از سامسونگه ارزون تره.
و از نظر کیفیت پنل و عمر پنل ایسر و سامسونگ خیلی بهتر از جی پلاس هست و خرید جی پلاس رو توصیه نمیکنم، توشون از ارزون ترین پنل ها با عمر کم استفاده شده.
برای گیم هم پنل va رو بهتر از ips میدونم جدا از عمر بیشتری که داره.
مشخصا پنل tn کمترین تاخیر وبیشترین عمر و کمترین قیمت رو داره اما معایبی هم داره مثل زاویه دید کم و دقت کم رنگ ها
ips برای طراحان گرافیک عالیه.
اگر میتونستن این RGB ها رو بیخیال بشن میشد اون هزینه ها رو توی جاهای بهتری هزینه کرد.
RGB چیزی هست که همیشه میشه اضافه کرد هم به رم هم کولر (تازه کولر استوک نورپردازی آبی زنگ داره مدلی که توی باکس I9 هست استوک عالی هست و نورپردازی RGB داره اگه بشه پیدا کرد خیلی خوب میشه با قیمت مناسب
حالا کیس رو میگیم عملا داره فقط پول فن ها رو میگیره چون همون 4 تا فنی که روی کیس دیپ کول هست نزدیک 1 میلیون و 600 هزار تومان قیمتشون هست و خود کیس خیلی ارزون درمیاد.
برای نورپردازی زیر برد مثل برخی مدل ها که دارن یا حتی داخل کیس هم که نوار ها ARGB , RGB , LED مدلای مختلف هست تو سایزای مختلف که یکی از بهترین هاش که دو تا 30 سانت هست ARGB که باقی قطعات روی برد هم دقیق سینک میشه Deepcool 200 pro هست.
Bookmarks