سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeedhp برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اصلا این طور نیست دوست عزیز .
کاملا با آقا امید موافقم .
خودم حداقل 10 تا پاور گرین در سطح low end و middle end خریدم و بستم تا حالا یه دونه شون مورد پیدا نکرده .
یه بار هم که توسط همین انجمن یه پاور را به گارانتی فرستادم (پاور مشکلی نداشت اما من فکر میکردم که مشکل از پاور هست که خودش داستان داره) ، برای نماینده ی گرین در این انجمن ، یعنی مهندس مهدی فرستادم که علاوه بر پاسخگویی سریع ، کمال رضایت را از این گارانتی (و بررسی ها و رفع مشکلاتی که انجام دادن را) داشتم.
حالا اینکه یه قطعه مشکل پیدا کرده (فرضا که حرف شما درست باشه) ، ممکنه برای هر برندی و در هر سطح از قطعات ، حتی برای قطعات high end هم این اتفاق بیافته (وگرنه اگه این احتمال وجود نداشت ، برای قطعات high end اصلا گارانتی در نظر نمیگرفتند) . این دلیل نمیشه اون برند یا اون قطعه ای که زد ، کیفیت کاری نداره .
بجز این ، مثل من ، میتونین در همینجا یه تاپیک بزنین و قضیه ی مشکلات و روند ساز و کار گارانتی پاور گرین تون را در همین انجمن توسط نماینده شون در جریان قرار بگیرید .
مدل دقیق پاورتون Green GP1050B-OCDG بوده؟
ضمنا لازم به تهیه ی پاور 1050 برای این سیستم تون نیست .
پاور 550 وات هم برای این سیستم کاملا کافی هه . نهایت اش اگه فول لود همه ی قطعات (هم پردازنده و هم گرافیک بصورت فول لود) را اون هم بصورت 24 ساعته روشن میذارید ، پاور 650 وات ، کاملا کافی هه . (اورکلاک منظورم نیست ها . اگه اورکلاک میکنید ، بستگی داره که چه قطعاتی را تا چه میزان اورکلاک میکنید و به همون نسبت ، یه پاور با توان بالاتر نیاز هست ولی پاور 650 وات برای سیستم تون حتی اورکلاک متوسط تا نیمه سنگین را هم جواب میده) .

Bookmarks