سلامی مجدد
دقت کنید :
هر چند موتور رندر Arnold ، از gpu هم میتونه استفاده کنه (که اولین تحقیقی که کردم ، استفاده از gpu اش را بدست آوردم) ، اما از cpu هم میتونه برای رندر استفاده کنه (یک کدوم از این دو را بصورت همزمان استفاده میکنه) .
در واقع ، طبق مقالات (حالا میتونید همه را مفصل بخونید ولی من وقت نکردم) ، انگار بیشتر ، پایه ی اولیه ی این موتور ، بیشتر برای cpu طراحی شد و همچنین دقت رندرش در cpu بهتره و حتی انگار سرعت اش و مخصوصا هزینه ی نهایی ای که برای cpu انجام میشه ، سرعت رندر بیشتری نسبت به کارت گرافیک داره :
Arnold Render CPU & GPU Speed Benchmark for Maya - Review (antoniobosi.com)
و
1 new message (irendering.net)
و
An Overview of Arnold in Cinema 4D (schoolofmotion.com)
و
refurbished workstation and laptop by Uli Ludwig Computer (uli-ludwig.de)
و
NVIDIA GPU Performance In Arnold, Redshift, Octane, V-Ray & Dimension – Techgage
و
Mid-2021 GPU Rendering Performance: Arnold, Blender, KeyShot, LuxCoreRender, Octane, Radeon ProRender, Redshift & V-Ray – Techgage
در تست لینک اول ، آرنولد برای مایا نشون میده که انگار ، سرعت رندر در پردازنده ی Ryzen 5900X ، از سرعت رندر در گرافیک RTX 3070 8GB هم بالاتر هست .
گفتم انگار ، چون درباره ی اینکه پروژه هایی که در هر دو تست شد ، آیا شرایط یکسان دارن یا اصلا یکی هستن یا نه ، یا اطلاعات دیگه را ندارم و تحقیق نکردم .
البته دقت کنید که بعضی از موتور رندر مثل همین ، یا اغلب پلاگین های Red Giant ، توصیه میکنه که اگه دقت در رندرگیری برای شما خیلی مهم هست ، از cpu استفاده کنید (پلاگین های Red Giant ، این توصیه را میکنن ، هر چند سرعت رندر در این پلاگین ها خیلی کمتر هست) .
---------------
به هر حال نتیجه اینکه به نظرم ، طبق اطلاعات این موتور رندر ، به نظرم بهتره که روی cpu اش بجای کارت گرافیک مانور بدین .
یعنی به نظرم بهتره cpu تون را خیلی قوی ببندین و گرافیک را در حد 3050 یا حداکثر 3060 ببندین .
همچنین از نسخه ی cpu محورِ موتور رندرِ vray استفاده کنین (یا نسخه ی ترکیبی اش) .
یعنی فرضا 12700 یا 12900K تهیه کنین با گرافیک 3050 یا 3060 (هر چند ارزش خرید 12700 یا مخصوصا 12700F ، با تقریبا 20 درصد ضعیف تر از 12900K ، ارزش خرید بیشتری داره . با اینکه مصرف پایین تری داره) .
البته threadripper را هم که فکر نکنم بشه توی بازار تهیه کرد و هم کارایی تک هسته شون هم کمتر هه .
هر چند در نسخه ی ترکیبیِ vray (که هم gpu و هم cpu بصورت همزمان استفاده میشه) ، در حالت قبلی که پردازنده ی 12700 با گرافیک 3070ti بخواین تهیه کنین ، به مراتب بیشتر هه .
علاوه بر خوندن مقالات بالا ، خودتون تصمیم بگیرید .
Bookmarks