الان تو ترب سرچ کردم 3070 TI از 25 هست تا 60 ادم واقعا گیج میشه به خدا چیکارکنه چرا یک برند انقدر باید تفاوت داشته باشه تو فروشگاه های متفاوت!!!
سلام
خواهش میکنم
چون خیلی پارامتر هست که برای انتخاب خوب ، باید چند پارامتر کلی را در نظر بگیرین .
اول ، برند و دوم ، سری برند با کیفیت ، و سوم معتبرترین گارانتی و چهارم مدت زمان گارانتی (و شاید هم اعتبار فروشگاه) که هر کدوم شون ، مستقیما خیلی روی قیمت تاثیر میذارن .

فرضا مدل ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB با گارانتی اصلی (که یکی از گارانتی های حامی یا الماس ایران یا آواژنگ یا تابا) هست ، بین بازه ی 31.5 تا 34.5 در فروشگاه های مختلف هست (که ممکنه بر اسا مدت زمان گارانتی و مخصوصا قیمت خریدِ فروشنده و همچنین سودهای متفاوت و اعتبار فروشنده ، قیمت اش متفاوت باشه .
نسخه ی با گارانتی ضعیف تر و کم معتبرش ، معمولا زیر 30 تومن و نسخه ی بدون گارانتی اش حدود 26 تا 27 تومن هست .

برای اطلاعات بیشتر ، از دوستانی که در سخت افزار مهارت دارن ، بپرسید یا منتظر جواب شون باشید .

خیلی ممنون که گفتی رم خیلی مهمه .من رمم 32 هست ولی با توضیحات تو قطعا رم 64 میبندم
رم 32 هر چند برای پریمیر و افترافکت ، حداقل ، در حد متوسط ، بد نیست اما برای کار حرفه ای (یا حتی متوسط) مخصوصا با قابلیت multi frame ، پیشنهادم ، حداقل ، رم 64 گیگ هست .

اگه هم میخواین اطمینان حاصل کنید ، زمانی که میگفتین نرم افزارتون کرش میکرد و یا همچنین زمانی که در افترافکت (حتی در پریمیر) هستین و کار میکنین، عملکرد و درصدِ استفاده ی رم را در task manager ، رصد کنید که بالای 80 درصد و مخصوصا بالای 90 درصد نرفته باشه .