سلام سجاد جان ممنونم از کمکت یعنی 1.با توجه به پلاگین ها و نرم افزار هایی که گفتم فکر میکنی سی پی یو تاثیر بیشتری توی رندر گیری و preview گرفتن داره ؟ اخه انقدر دارن میگن کارت و کودا خیلی مهمه که
2.اقا سجاد یک نفر ادم مطمین میخوام که برام یک سیستم خوب ببنده و درست و حسابی اسمبل کنه نمیخوام بازار برام ببنده چون یکبار دادم بستن کولینگش افتضاح بود و سی پی یو دایم داغ میکرد و باعث پیش دو نفر دیگه ببرم تا با هزار زور و زحمت کولینگش کمی بهتر شد
دنبال یک ادم متخصص میگردم .یکی از نرم افزار های تری دی سر در بیاره و بهترین سیستم رو یعنی با توجه به کاربرد کارامد ترین سیستم رو برام ببنده
3.کارت 3070TI یه بنده خدایی گفت شده 10 تومن الان نگاه کردم خیلی گرون تره
4.به نظرت یه سیستم خیلی خوب با رم جدید چند میشه ؟70 تومن ؟فرق یک سیستم 50 تومنی با 70 تومنی چقدره ؟
5.این مهم ترین سوالمه سجاد جان .فرض کن رندر یک موشن گرافیک سه بعدی در افتر افکت که با چندین پلاگین داره کار میکنه 20 دقیقه با یک سیستم 50 تومنی طول میکشه حالا با یک سیستم 70 تومنی چقد طول میکشه همون رندر ؟
6.در المنت تری دی یک سیستم 70 تومنی چقدر سریع تره از یک سیستم 50 تومنی؟؟
7.ایا رم DDR5 در رندر خیلی تاثیر میذاره ؟راسته میگن این رم ها با مادر برد ها مچ نمیشن فعلا؟
سجاد جان تو خودت تو کارهای گرافیکی دستی داری خواهشا کمک کن من یک سیستم مناسب با بهترین قیمت و بهترین کیفیت بگیرم
8.یه متخصصی گفت کارت زیر 3070 TI نگیر واقعا این کارت با کارت های پایین تر تفاوت چشمگیری داره
عزیز من میخوام فقط در پریمیر از فیلمی که چندین لایه روش هست بتونم به راحتی یه پیش نمایش بگیرم .الان با این سیستم نمیتونم این کارو بکنم همش کرش میکنه کلافم میکنه هی استپ میشه.میخوام تو موشن گرافیک سه بعدی تو افتر انقد سیستم کند نشه .ایا برای این کارها کارت گرافیک مهم تره یا سی پی یو؟؟؟
سجاد جان یعنی شما که سال هاست توی این زمینه تخصص داری یک نفر رو نمیشناسی که منصف باشه و متخصص تمام کارهای یک سیستم رو بکنه ؟یه بنده خدایی تو انجمن پیدا کردم انقد بد قوله نمیدونم فازش چیه سه بار قرار بود سیستم ببنده برام سه تا سیستم مختلف هر دفعه به یک بهانه ای کنسل کرد قرار شد سیستم خودم رو عیب یابی کنه بازم جواب نداد .یه لطفی بکن اگر میتونی راهنمایی کن
Bookmarks