مادربردت هم عوض کنی بهتره . چون ساپورتش تا 8 گیگ بیشتر نیست
مادربرد
Asus M5A99FX Pro
رم هم رم زیر را بگیرید
GSkill RipjawsX 2×8GB=16GB DDR3 1866MHz CL9
-----------
ssd هم
Samsung 750 EVO 250GB
کاربر شهرسختافزار
سلام به همه دوستان عزیز
من میخوام سیستم فعلیم رو با کمترین هزینه ارتقاء بدم میخواستم ببینم نظر دوستان رو ارتقاء کدوم قسمت ها هستش البته خودم نظرم تعویض مادربرد با رمها هستش و یه دونه ssd به این شکل که یه مادر برد am3+ سطح بالا بگیرم و حداقل 16 گیگ رم با باس 1600 و یه ssd بگیرم 120 یا 256 گیگ و بقیه وسایل دست نزنم کاربرد این سیستم هم فتوشاپ با ادیوس و کمی گیم.
بودجه هم 1.5 میلیون تقریبا کمتر چه بهتر
حالا میخوام نظر دوستان رو بدونم
مشخصات سیستم فعلی
- پردازنده AM3 - Phenom II X6 1090T - 3.2GHz
- مادربورد Asus Crosshair II Formula
- رم 4Gb 2X2Gb G.SKILL DDR2 1066 CL5
- کارت گرافیک Asus EAH AMD RADEON HD 6870 1G DDR5
- درایوهای ذخیره سازی WD 1T CAVIR BLACK
WD 320 BLUE- درایوهای نوری سه عدد هر سه sony دو عدد دی وی دی رایتر و یک عدد سی دی رایتر
- منبع تغذیه GREEN GP585B
- سیستم خنک کننده tuniq-tower120 extrem
- مانیتور SAMSUNG 17" CRT
|
|
مادربردت هم عوض کنی بهتره . چون ساپورتش تا 8 گیگ بیشتر نیست
مادربرد
Asus M5A99FX Pro
رم هم رم زیر را بگیرید
GSkill RipjawsX 2×8GB=16GB DDR3 1866MHz CL9
-----------
ssd هم
Samsung 750 EVO 250GB
Aaron Swartz (09-06-16), alksdj (08-06-16), amir ghayour (08-06-16), SajjadKhati (08-06-16)
کاربر شهرسختافزار
دوستان کسی دیگه نظری نداره مثلا بجای این تغییراتی که خودم میگم کار دیگه ای انجام بدم بهتر باشه
Aaron Swartz (09-06-16), alksdj (08-06-16), amir ghayour (09-06-16)
همکار انجمن اورکلاک
دوست عزیز اگر بودجه بیشتر دارین میشه فکر بهتری کرد ولی با همین بودجه میشه مادربورد و رم و ssd رو تعویض کرد
فروشگاه Dolphin OC ( آدرس : مشهد مجتمع تک طبفه اول واحد 212 )
0513-7639462-3
Aaron Swartz (09-06-16), AMD>INTEL (08-06-16), amir ghayour (09-06-16)
کاربر شهرسختافزار
با سلام و تشکر
من که گفته بودم مادربرد رو عوض کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من بودجه رو هم که تایین کرده بودم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یا شما به گفته های من توجه نکردین یا طوری جواب میدین که من اینطور فکر میکنم البته امیدوارم ناراحت نشین ولی بهتره جمله واضح باشه مثلا اگه منظورتون از جمله "این بستگی به بودجتون داره " اگه بودجه بیشتری در نظر بگیرید بود بهتر نبود
آخرین ویرایش توسط amir ghayour در تاریخ 09-06-16 انجام شده است
|
|
کاربر شهرسختافزار
حالا با این اوصاف به نظرتون این سیستم ارزش این هزینه کردن و ارتقاء رو داره یا بیخودی پول خرج کردن و دور ریختنه و باید صبر کنم و بودجه رو افزایش بدم و کلا سیستم رو عوض کنم که فکر نکنم به این زودیا بتونم هزینه تعویض کلی سیستم رو جور کنم این پول رو هم با زحمت جور کردم .
البته اگه بشه ارتقاء بهتری داد و ارزشش رو داشته باشه شاید بتونم تا 2 یا 2.5 میلیون رو هم جور کنم ولی اولویت با هزینه کمتر و بازدهی بیشتره تا نظر دوستان چی باشه.
الان با ندیدن یک جمله از سمت من طوفان به پا شد . تعدادی سوالاتی که توی روز به کاربران از همه طریق جواب میدم غیر قابل تصوره برای شما . پس من بنده خدا هم ممکنه گاهی جمله رو نبینم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir ghayour برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با اون مبلغی که برای ارتقا گذاشتید جناب . به نظر من صبر کنید تا بودجتون بالاتر بره . احتمالا تعدیل بیشتر قیمت ها در آینده وجود دارد.
amir ghayour (09-06-16)
کاربر شهرسختافزار
شرمنده دوباره این تاپیک قدیمی رو بالا آوردم
من خواستم دوباره همین درخواست رو تکرار کنم با گذشت این چند وقت بودجه من تغییری نکرده و نهایتا تا 1.5 میلیون میتونم برای ارتقاء سیستم هزینه کنم حالا با گذشت این مدت دوستان نظرشون عوض شده یا نه و اینکه پیشنهاد بهتری ندارین؟
و یه سوال خیلی مهم دیگه به نظر دوستان اگر ارتقا های مورد نظر و cpu فعلی اگر تونستم پول جور کنم نهایت گرافیکی که میتونم رو این سیستم نصب کنم تا cpu یا قطعات دیگه گلوگاه نشن چیه از هر دو شرکت amd , انویدیا
پیشاپیش ممنون از نظرات شما عزیزان هستم
amir ghayour (09-02-17), DOOM999 (09-02-17)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks