Logitech Z506 5.1 توصیه می کنم. (اگر اهل آهنگ و موسیقی هستید!)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mike1986 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam II برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این قطعاتی که میفرمایید توی بازار کامل موجود هستند یا بسختی گیر میان ؟
من اهواز هستم
در بازار تهران که همگی به تعداد انبوده می موجوده!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mike1986 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما اهواز بعید می دونم موجود باشه! باید بگردید ببینید کجا دارن یا می تونن از تهران برای شما سفارش بیارن...
*MoJtAbA* (09-08-14)
عرض ادب خدمت استارتر و اساتید محترم، آقا امید و آقا حسام.
به نظرم کلاً خرید i7 برای سیستم گیمینگ مناسب نیست.
ترکیب i7 4790k + Gigabyte GA-Z97X-Gaming 3 در مقایسه با ترکیب i5 4690 + Gigabyte GA-H97-Gaming 3 هیچ برتری در اجرای گیم نداره در حالی که حدود 620 گرونتر در میاد.
سیستم پیشنهادی بنده بر پایه پردازنده i5 :
Intel Core i5 4690 / 730
Gigabyte GA-H97-Gaming 3 / 470
GSkill RipjawsX 2×8GB=16GB DDR3 1600MHz / 660
Seagate Barracuda 64MB SATA6.0Gb/s 7200RPM 1TB / 170
Plextor M5 Pro Xtreme SATA6.0Gb/s 128GB / 410
Gigabyte GTX 780 OC WF 3X 3GB GDDR5 / 2،030
Green GP700A-HP / 320
250 / کیس و درایو نوری
جمعاً به قیمت حدودی 5،040
* اگر بتونید حدود 250 بودجه رو افزایش بدید میشه SSD رو حذف کرد و به جاش کارت گرافیک Gigabyte GTX 780 Ti OC WF 3X 3GB GDDR5 رو به قیمت حدودی 2،650 جایگزین GTX 780 کرد.
توجه داشته باشید تفاوت کارتهای R9 290X , GTX 780 و GTX 780Ti در رزولوشنهای بالاتر از HD خودشو نشون میده. در واقع هر سه این کارتها در رزولوشن 1080p عملکرد تقریباً مشابهی دارند و تمام بازیها رو در این رزولوشن بدون مشکل اجرا خواهند کرد. حتی در مواردی عملکردشون در این رزولوشن با GTX 770 هم قابل قیاسه...
انتخاب به بودجه و رزولوشن مانیتور شما بستگی داره.
Hessam II (09-08-14), SajjadKhati (09-08-14)
|
مگه شما همه ی قایمشهریا را دیدی که منا ببینی .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد مشکلات اصلی سری ایکس گفتم که در لیون یه مقاله هست ببینید.
اما من یه مشکل به مشکلات مذکور شما اضافه میکنم .
ساپورت نکردن فیزیکس و زدن قید بعضی از بازیها.
سپاس.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (09-08-14), SajjadKhati (09-08-14)
شوخی کردم گلپسر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فیزیکس که فناوری انحصاری انویدیاست . مثل منتل برا AMD
ملومه که نباید ساپورتش کنه و تا حالا هم نکرده چون انحصاری هه
تو لیون هم سرچ کردم اما چیزی پیدا نکردم
دانلود فیلم آموزش برنامه نویسی Visual Studio C#.Net
وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ مُتِاَلِّه هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"
AMD>INTEL (09-08-14), Morteza.m1371 (09-08-14)
Morteza.m1371 (09-08-14)
بله میدونم انحصاری هست ولی فیزیکس کجا منتل کجا.
بله الان دیدم مثل اینکه برداشته شد من خودم هم چنروز پیش دیدمش.
سپاس.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (09-08-14)
بله آقا امید کاملا درست میگن ولی داستانش سر دراز داره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مختصر و مفید عرض میکنم : خواستم یکم گرافیکا اور کنم البته اور هم شد ولی در تست 3D MARK پاور تحمل نکرد و خودشا خراب کرد الانم تهران بستریه.
سپاس
AMD>INTEL (09-08-14), SajjadKhati (09-08-14)
راستی بگو صحبت کنند . نشد مدل 750 وات oc به جاش بگیرند . تفاوتشون رو بدید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Morteza.m1371 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Morteza.m1371 (09-08-14), SajjadKhati (09-08-14)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks