AMD>INTEL (13-02-14)
مثل اينكه شما پستاي استارتر نخونديدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پست شماره 2 و 17 ببينيد
AMD>INTEL (13-02-14)
آقا حالا دعوا کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من که میگم xmp مادربرد رو فعال نکرده
همینو بس
عزيز من در پست شماره 2 گفتند از موتور رندر vray استفاده ميكننبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دقت كنيد من تو صفحه دوم هم سيستمي كه حسام جان معرفي كرد رو تاييد كردم . ولي متاسفانه اين دوستمون به پيشنهاد ها توجه نكردند . نوع مادربرد و تايمينگ رم هم خيلي مهمه . بعد گرافيك مناسب اين كار رو خريد نكردند .
faramarz_mit (13-02-14)
يكي از بهترين گرافيك ها براي سيستم ايشون ATI FirePro W5000 اين هست با قيمت 1.6 . ولي ايشون توجه نكردند و از سري 600 انويديا تهيه كردند .
يا NVIDIA Quadro K2000
faramarz_mit (13-02-14)
|
تا خود استارتر نياد چيزي حل نميشه
شايد تا الان مشكلشون حل شده باشه
بنظر من صبر كنيم تا خود استارتر بياد توضيح كامل بده
كلا براي خريد سيستم براي مصارف خاص بايد تحقيق بيشتري كرد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط faramarz_mit برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستان ربطی به ورژن برنامه نداره همونطور که دوستمون گفت سی پی یو 3770 داره راحت کار می کنه
برای مقایسه هم دقیقآ یک فایل رو با یک تنظیمات برابر تست گرفتم
تورو خدا یه راهنمایی درست بکنید...
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks