اقا حسام من این سیستم رو خریدم
M.B asus PX79
CPU i7 4930K
ram 16 gig geil 2133
VGA 670 Asus
, ....
اما مشکل اینجاست که از نظر زمان رندرگیری تو وی ری اصلا زمانم کم نشده
سیستم دیگه ای که دارم
CPU 3770K
لطفا راهنمایی کنید من رو
اقا حسام من این سیستم رو خریدم
M.B asus PX79
CPU i7 4930K
ram 16 gig geil 2133
VGA 670 Asus
, ....
اما مشکل اینجاست که از نظر زمان رندرگیری تو وی ری اصلا زمانم کم نشده
سیستم دیگه ای که دارم
CPU 3770K
لطفا راهنمایی کنید من رو
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط majidrazlighi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رمت رو 32gig کن.
مشکلی با رم سیستم ندارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rezaspir برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی که ریت گرفتم ریت سی پی یو 3.7 شد
اما اون یکی سی پی یو که پایین تره شده 5.7
عزیز چک کن تو بایوس مادربرد ببین xmp رو فعال کردی یا نه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط majidrazlighi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این خیلی مهمه چون اگه فعال نباشه رم هات خیلی کمتر از اونی که هستن استفاده میشه
مورد بعدی اینکه دمای cpu رو با hw monitor چک کن و مطمئن شو که دمای cpu نرمال هست.
majidrazlighi (13-02-14)
دوست گرامي چرا يك گرافيك quadro يا fire gl نگرفتي براي رندرينگ .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط majidrazlighi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از چه برنامه اي استفاده ميكني ؟ نسخه ويندوز ؟
ویندوز 7برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3dmax 2009
دقیقا همین نرم افزار ها روی اون یکی سیستم ریختم اما زمان رندر گیری اون نصف این هستش
|
خوب بايد از ورژن جديد 3dmax استفاده كني تا بتونه از قدرت سخت افزار جديد استفاده كند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط majidrazlighi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
7970 (13-02-14)
خوب بايد از ورژن جديد 3dmax استفاده كني تا بتونه از قدرت سخت افزار جديد استفاده كند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط majidrazlighi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ربطي به ورژن جديد نداره آخه ميگه با همين ورژن روي سيستم قبليش تايم رندر نصف بودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
يه جاي كارش ميلنگه
ببين دقيقا همون فايلي كه رو سيستم قبليت رندر گرفتي روي سيستم جديدت امتحان كردي؟
تنظيمات موتور رندر تغيير ندادي؟
ما چی گفتیم به شما؟!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط majidrazlighi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما چی خریدید؟!!!
انتظار هم دارید بهترین خروجی رو بده!!! ها؟!!!
امیدوارم از رایان نخریده باشید با اون قیمت های هنگفت!!
*MoJtAbA* (15-02-14), AMD>INTEL (15-02-14), faramarz_mit (15-02-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks