سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط resident برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این 16 هسته که در سایت visual studio برای نسخه 2026 اومده برای پروژه های شرکتی بزرگ (Enterprise) هست و ربطی به شما و 90درصد افراد نداره.
اگه دو سه ماه پیش می اومدی بهت می گفتم برای اینده نگری i5-12400 بخر و 16 گیگ رم که بعدها می تونستی اگر نیاز بود به 32 ارتقا بدی.
الان من i3-12100 و 16 گیگ رم DDR5 پیشنهاد می کنم و خیالت راحت باشه که از پس تمامی کارهای برنامه نویسی با ویژال استودیو حتی 2026 بر میاد به راحتی. نکته اصلی اینه شما نباید اس اس دی ساتا بخری بلکه خرید اس اس دی m.2 خیلی مهمه حداقل Gen 3 باشه با سرعت بالا.
یادمه قبلا با یکی داشتیم یک سایت فروشگاهی بزرگ رو با سیستمش کامپایل می کردیم با یک پردازنده قدیمی تر از این 2 دقیقه طول کشید. حالا تفاوت i5-121400 و i3-12100 توی کامپایل یک پروژه حتی بزرگ سی شارپ یا asp.net مثلا اگه i5-12400 مثلا خیلی زیاد در نظر بگیریم 3 دقیقه طول بکشه با i3-12100 حدودا 5 دقیقه طول می کشه. من الان به صورت دقیق حساب نکردم حدودی گفتم یعنی توی کامپایل پروژه 40درصد ممکنه 12400 در زمان کامپایل برتری داشته باشه و چون زمان کامپایل پروژه های شما اونقدر نیست پس تفاوت آنچنانی حس نمی کنی
دیدم گفتی خجم پروژهات 1.7 گیگه که برای i3-12100 و 16 گیگ رم با یک اس اس دی m.2 جن 3 این مثل اب خوردن اینو کامپایل می کنه 3 برابر این هم که می شه 5.1 گیگ هم اگه فرض کنیم بازم مثل اب خوردن کامپایل می کنه که بعید می دونم تنهایی بتونی اینهمه کد بنویسی مگه اینکه فایل های دیگه باشه اونم بازم چیزی نیست.
حالا من با 55 میلیون بعدا باید خوب بگردم یک کیس خوب برات معرفی کنم چون الان کلی کار خودم مونده ولی اگه عجله داری یکبار بگو دقیقا چه قطعتی داری مثل هارد دیسک یا کیس خوب با فن 120 در پشت داری یا نه. اگه داشته باشی می تونم هزینه اونا رو برای بقیه قطعات استفاده کنم
Bookmarks