سلام آقا آرشانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Arshan935 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این تفاوت ها به نوعی تجربی میشه . میتونین با سر زدن به سایت های تست و بنچمارک ، به نتایجی برسین.
بر اساس بنچمارک ها ، تفاوت در پردازنده های ۴ هسته ایِ ۸ نخ و پردازنده های ۴ هسته ای ۴ نخ ، معمولا ۱ گیگاهرتز هست . یعنی یه پردازنده ی ۴ هسته ای ۴ نخ با سرعت ۴.۵ گیگاهرتز ، تقریبا با پردازنده ی ۴ هسته ای ۸ نخ با سرعت ۳.۵ گیگاهرتز برابری میکنه.
چیزهایی که درباره ی پردازنده گفتم ، برداشت من از چیزهایی بود که در همون انجمن استاد علی گفته بود . این هم بگم که برداشت ام از این موضوع ، احتمالا اشکالاتی هم داره که باید مباحثی که گفتند را از اول مرور کنم (درباره ی پردازنده ، هم در همون تاپیک سی شارپ و هم در تاپیک معماری پردازنده ، بحث شد)
نمیدونم . معمولا بخاطر صرفه ی اقتصادی ، قابلیت چند نخی را در یک نوع پردازنده نمیذارن. کاربرد که دارن.
سینما ۴ دی تا ۲۵۶ نخ را ساپورت میکنه . توی سایتش نوشته بود .
برنامه نویسی موازی اومد تا از تعداد چند هسته ای بصورت همزمان پشتیبانی کنه . من برنامه نویسی موازی کار نکردم . معمولا هم شرکت های بزرگ مثل آدوب و ایناها که برنامه هاشون نیاز به پردازش سنگینی داره ، از این قابلیت استفاده میکنن . یعنی هر کسی از این قابلیت استفاده نمیکنه .
اون نرم افزارهایی که قابلیت استفاده از چند هسته را دارن ، توی سایت یا راهنماشون میگن . مثلا توی سایت شون ، در نیازمندی های سخت افزاری ، یه مدل پردازنده ی چند هسته ای (مثلا ۲ هسته ای) را نام میبرن و در ادامه اش هم ممکنه بنویسن or above (که مدل های بالاتر را هم ساپورت میکنه).
حالا اگه منظورتون اینه که خودمون بدون اتکا به اسناد نرم افزار ، چجوری متوجه بشیم ، هر چند اصولی و دقیق نیست ولی شاید این روش بدی نباشه که در task manager ، هر وقت پروسه ی اون نرم افزار (نه کارکرد کلی پردازنده بلکه کارکرد پردازنده فقط برای اون پروسه ی مورد نظر) ، در زمانی ، از مقداری که برای یک هسته مورد نیاز هست ، بیشتر رفت ، اون پروسه ، قابلیت استفاده ی چند هسته ای را داره. مثلا در کامپیوتر ۲ هسته ای ۲ نخ ، اگه پروسه ای بیشتر از یک هسته ، یعنی بیشتر از ۵۰ در صد (مثلا ۶۰ درصد) را در زمانی ، استفاده کرد یا در پردازنده ی ۴ هسته ای ۴ نخ ، اون پروسه ، در زمانی ، بیش از ۲۵ درصد را اشغال کرد ، قابلیت استفاده از پردازنده های چند نخی را میتونه داشته باشه . حالا این شاید تجربی باشه و صرفا علمی نباشه .

Bookmarks