سلام سجاد جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
می خوام درباره پردازنده Ryzen 2400G صحبت کنم. به فرض اگه این پردازنده 4 هسته و 4 نخ داشت واقعا چقدر عملکردش نسبت به الان که 8 نخ داره فرق می کرد. کارایی 8 نخ چقدر تاثیر داره مقابل 4 نخ. قبلا درباره نخ ها که نوشته بودی خوندم که جنبه تئوری داشت و من هم یه چیزهایی یاد گرفتم ولی شما که برنامه نویسی و مسائل تردها رو باهاشون اشنایی داری و کار کردی می خوام در عمل و در واقعیت بدونم این تفاوت رو
سوال بعدیم اینه که به نظرت چرا بعضی از پردازنده های سری 8 مایکروسافت که 6 هسته دارن فقط 6 نخ دارن و چرا اینا 12 نخ نکردن. مشکل کجاست؟ نخ ها کاربردی نداره یا قضیه چیز دیگه ایه. از نظر فنی که اینتل مشکلی نداره و حتی پردازنده هاش گرونترن
یه مورد دیگه که قبلا گفته بودی که فکر کنم Cinema4D بود که گفتی از هر چند هسته با هر چند تخ پشتبانی می کنه (فکر کنم تا 256 گفتی ) که این فابلیت رو نمی دونم چطوری برنامه نویسی کردن چون معمولا دو ترد بیشتر نمی شه منظورم برنامه نویسی موازیه. حالا فرض کن ما رفتیم پردازنده 8 هسته ای خریدیم واقعا می شه فهمید کدوم برنامه ها و بازی ها قابلیت استفاده همزمان از 8 هسته و 16 نخ رو دارن و کدوم ها این قابلیت رو ندارن. چون واقعا اگه قابلیت استفاده از 6 یا 8 هسته وجود نداشته باشه خریدشون پول هدر دادنه و بهتره همون 4 هسته ای بخریم

Bookmarks