آقا خیلی ممنونم بابت توضیحات کامل و دقیقتون. طبق چیزی که فرمودین من دوباره کافیگم رو چک کردم و یه سری تغییرات دادم و خواستم یکم بیشتر هزینه کنم تا بهترش کنم
راستش من مدل برد MSI MPG Z790 Carbon Wifi رو خیلی سرچ کردم ولی انگار هیچ سایتی واسه فروش نداره متاسفانه. یه چند ساعت ریویوو و اطلاعات راجع به این چیپ ست و مخصوصا مدل های مختلف اون تو ایسوس رو چک کردم بعد در نهایت با توجه به مشخصات برد از هیت سینک واسه اس اس دی ها گرفته تا فرانت و ریر پورت ها مخصوصا تایپ سی و یو اس بی 3.2 به این نتیجه رسیدم که این مدل ایسوس هم میتونه خوب باشه واسم. شما هم اسمشو قید کردین تو توضیحاتتون. یکم نسبت به مدل پلاس کمیابه ولی پیدا میشه با قیمت 17.5 با گارانتی
Asus Tuf game z790 pro wifi
که شما هم مشخصات دقیقشو خب بهتر از من میدونین
به نظرتون خوبه این مدل؟
بعد عرض کنم که برای رم هم با توجه به بودجه مدل
رم کورسیر 32 گیگابایت (2×16) دو کانال DDR5 5600 مدل Vengeance CL40
رو انتخاب کردم که آر جی بی نیست و مدل آر جی بی همین 600 تومن گرون تره.
مدل dominator هم بود که اونم با این مشخصات قیمت بالاتری داشت.
در مورد رم سوالم اینه که آیا در یک مدل کاملا یکسان ، تفاوت قیمت بین مدل آر جی بی و معمولی فقط بخاطر آر جی بی هس یا دلیل دیگه ای هم داره؟
و اینکه به نظرتون واسه 5600 مدل Vengeance بگیرم یا dominator ؟
در مورد گرافیک دیگه خیلی زور زدم تا بالاتر بگیرم و فک کنم بودجه ام به PROART RTX 4060 O8G بخوره و اونو انتخاب کردم. درسته مدل ti نزدیک 20 درصد اینا شاید عملکرد بهتری داشته باشه ولی خب گرون تره. اینی که گفتم رو 20 تومنه ولی مدل تی آی فک کنم 5 6 تومن گرون تره.
و اینکه من یه ریویوو دیدم که ظاهرا 4060 نسبت به 3060 نظر کاربر ها رو جلب نکرده و خوب ظاهر نشده از نظر فنی؟ نظرتون چیه؟ خود 3060 برای سیستم من اوکی نیست؟
و اینکه سی پی یو هم همون 13700k هس فعلا انتخابم و سوالم اینه که اگه به اون مشخصات ظاهری که فرمودین دقت کنم و بعدا بندازم رو سیستم ، سیستم بالا بیاد یعنی سی پی یو مشکلی نداره و حله؟
یعنی سالم بودنش به صورت صفر و یک هس و اگه کار کنه دیگه تمومه؟
به غیر از مواردی که فرمودین راهی هم هس که استوک بودنشو راحت تشخیص بدیم؟
بعد یه سوال کلا راجع به برند داشتم که واقعا تو جنس هایی که میاد ایران از نظر دوام و کیفیت مواد و ساخت برای برد یا گرافیک از بین ایسوس و ام اس آی و گیگابایت یا بقیه واقعا کدومشون بهترن؟
زمان قدیم که گیگابایت بهتر بود ولی بعدا خب ایسوس خیلی بازار ایران رو گرفت دستش چه تو برد چه لپ تاپ
توی رم چطور؟ کدوم برند کیفیت خوبی داره؟ منظورم در مشخصات رم یکسان هستش
خیلی ممنونم

Bookmarks