از نظر من این مانیتور هایی که گفتم برای کار شما و در آینده بسیار مفیدن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط moojy برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چون گیم تو برنا مه هات نبود گرافیک آن بورد انتخواب کردم! مگه خودت نگفتی؟؟
با همین گرافیک آن بورد هیچ اختلالی تو ی کارایی سیستمتون بر مبنای کار میکس و برنامه نویسی رخ نمی داد. اما شما .....
تنوع مانیتور تو بازار زیاده اما یه مدل شیک و مناسب با کیفیت رنگ بالا و ... و 19 اینچ مدل سامسونگ T1900 خوبه که قیمتش 215 هستش. اما شما می تونید مدل هایی از LG یا AOC پیدا کنید با اندازه ی 22 اینچ که قیمتی حدود 180 تا 190 داشته باشن!!! (احتمالا این مدل ها فاقد رابط DVIهستن) اگر مشکلی ندارین می تونید یکی از این مدل ها رو بخرین.فقط مانيتور پايين تر چي بگيرم؟
منظورتون از قیمتای بالا چیه؟ یعنی گرون باشن؟ اگر مدل های لوکس و خیلی با کیفیت می خواین باید برید سراغ لوجیتک! (در مورد اسپیکر) مدل های دقیقش رو نمی دونم! اگر دنبال صدای فقط با کیفیت هستینو يه لطفي كنيد ، يك اسپيكر و كيس هم مناسب با قيمت هاي بالا برام معرفي كنيد
مدل T40 یا t20 از کریتیو با قیمتای حدودی 70 تا 150 هزار.
در مورد کیس این مدل بسیار لوکس و خوش قیمت از گرین : INFINITY با قیمت 105 تومن یا کولر مستر : CM690
با همین قیمت مدل های خوبین.اگر ارزون تر می خوایین magnam+ از گرین خوبه.
اصلا اصلا بهتر نیست چون حجمش کمتره و قیمت بیشتر با همون کارایی. در ضمن رو این مین و cpu هم نصبو اينكه اگر رم دو گيگ بگيرم اما ddr3 بهتر نيسيت؟
نمی شه و باید یه cpu و مین دیگه بگیرید.

Bookmarks