ripek (20-12-09)
سلام
من یک کیس با قطعات زیر دارم . که فردا 300 تومن میفروشمش .
mb : asrock twins 1600
hdd : 500
vga ; 8600
ram : 2gig ddr2
cpu : e5200 intel
power : 430 green
case : green magnom
میخوام 100 یا 150 بزارم روش . سوالم اینه که میشه چیزی بست که تغییر رو توش احساس کنم ؟
چون نگاه که کردم قیمتها از 7 8 ماه پیش تا حالا اکثرا کم که نشده هیچ زیاد هم شده !
اصلا ارزش عوض کردن داره ؟
(من dvb دارم . هارد زیاد احتیاج دارم . 2 تا هارد یک ترای دیگه هم دارم . سر همین برق کم میارم فکر کنم
الان اگه بخوام بگیرم یک هارد یک ترابایت دیگه هم میخام بگیرم )
رم خیلی گرون شده . ddr3 چقدر بهتر از ddr2 هست ؟ ارزش داره الان ddr3 بگیرم ؟
قیمت هر دوشون نجومیه ! من خودم پارسال خریده بودم 13 تومن هر کدوم رو ! (2*1gig )
باس من 800 بود . این تفاوت در سرعت محسوسه برای من ؟
cpu 5200 اینتل من چقدر با cpu بالاترش مثل 7300 تفاوت داره ؟
چون اینجور که شنیدم دیگه 5200 نیست . 7300 هم نزدیک 120 تومنه .
اصلا cpu ارزشش در کجا معلوم میشه ؟
مادربورد آزراکی که من داشتم ddr3 هم ساپورت میکرد ولی همه میگفتن مادربوردت آشغاله !
نمیدونم چرا !
p43 هم بود . الان تا 100 تومن چه ماردبوردی خوبه ؟
مادربوردی باید بخرم که مثل قبلی ddr3 ساپورت باشه یا مهم نیست ؟
ripek (20-12-09)
|
|
کاربر شهرسختافزار
با این پول این قطعات رو می تونید تهیه کنید
AM3 - Athlon II X4 620 - 2.6GHz---- 102000
M.B ASROCK M3A785GMH/128M-----91000
RAM Adata DDR3-1333 cl8 2*1G -----65000
HDD : Seagate Barracuda 7200.12 500G ---51000
power : 485A green -------49000
cass : green ---30000
فرق خیلی زیادی نمی کنه اما cpu چهار هسته ای میشه و خوب توی همه قطعات یه پیشرفتی دارید ضمن این که مادر برد ازراک بد نیست ازران همه می گن اشغال و معمولا هم فروشنده ها برای دانلود افلاین هم اینجا می گن هارد وسترن دیجیتال بلک 500 گیگ که دئوال پرسسور برای دانلود افلاین خوبه موقع کار و دانلود افلاین سرعت سایر کارها رو پایین نمیاره که البته قیمت نزدیک 90 هزار تومان داره گرافیک انبرد این مادر برد هم چیزی نزدیک به گرافیک سابق خودتونه و اگر خیلی بازی نمی کنید به نظر کافی باشه.
آخرین ویرایش توسط hapalii در تاریخ 20-12-09 انجام شده است
v_civil (20-12-09)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط v_civil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
]
تفاوت زيادي بين DDR2 و DDR3 با اين سيستمي که شما داريد احساس نميشه(تقريبا تفاوت کارآيي صفر هست چون باس پردازنده شما 800Mhz هست). سيتم شما سيستم خوبيه و واسه کارهايي که فرموديد چيزي کم نداره. به نظر بنده پولتونو بيخودي هدر نديد. فقط پاورتون رو به يه پاور 580 وات گرين ارتقاء بديد که توان مصرفي برق کم نياريد.
سوالي بود در خدمتم
این هم پیشنهاد من
AMD ATHLON II X4 620
MAIN FOXCONN M6VMX
RAM 2GB TWINMOS BUS 800
POWER 460W COOLERMASTER
CASE SILVERSHARK
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط v_civil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز اگر سئوالاتتون رو با تفکیک بیشتر بپرسید بهتر نتیجه میگیرید
فرمودید هارد زیاد لازم دارید ولی کاربری شما رو دقیق متوجه نشدم
اگر کار شما مونتاژ فیلم هستش کانفیگ بهینه سیستم شما با زمانی که اهل بازی هستید ولی آرشیو فیلم هم دارید متفاوته
در مورد e5200 هم باید عرض کنم e5300 به قیمت حدود 65 هزار تومان جایگزین شده که قدرتی در همون حدود داره و توی بازار هم موجود هستش
مادربرد ازراک مدل أشغال داره مدل خوب هم داره ، خیلی به ندرت برندی رو پیدا میکنید که توی یک یا چند سری از مادربردهاش سوتی نداده باشه
v_civil (21-12-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks