AMD>INTEL (19-06-14), Farc0da3lx (15-08-14), lorn (19-06-14)
پیشاپیش تشکر از دوستانی که وقت خود را برای راهنمایی بنده میگذارند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سیستم بنده بعد حدود 7 سال دیگر جوابگوی نیازهام نیست و عمری ازش گذشته. انصافاً عمر مفیدی هم داشته اما الان با وجود اورکلاک 30 درصدی همچنان همچنان مشکل CPU و RAM حس میشه. البته مشکل رم با استفاده از SSD به عنوان Virtual memory تا حدی برطرف شده اما پردازنده Athlon 64 X2 4000 Plus در فرکانس 2.8 همچنان bottleneck سیستم زیر فشار کاری است.
غرض از مزاحمت بنده هم استفاده از راهنمایی های شما دوستان برای انتخاب این سه قلم است:
Mobo
CPU
RAM
باقی قطعات را از سیستم قدیمی به عاریه میگیرم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید این از سخت افزار درخواستی
سقف بودجه: ترجیح بر 2 میلیون است اما در موارد ضروری قابل افزایش به 2.5 م
کاربری: تقریباً همه چیز غیر از بازی! (شوخی)
این سیستم کارهای زیادی برای من قراره انجام بده.
*لازمه بتونم بدون کارت گرافیک سه مانیتور extended desktop داشته باشم (الان dual display استفاده می کنم از geforce 7050 on-board)
*اینترنت براوزینگ سنگین (4 تا مرورگر مختلف یه وقتایی با 120 تب همزمان باز برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید حاوی اطلاعات داینامیک و درحال بروز رسانی)
*آفیس (باز بودن همزمان برنامه های مختلف آفیس بهمراه سرچ در داده های حجیم که الان به خاطر CPU معطل میشم)
*دانلود طولانی با دسترسی ریموت برای ساماندهیشون وقتی دورم.
*آهنگسازی (Propellerhead Reason، Native Instruments، Cubase, Ableton Live) - برای این حوزه گاهی نیازمند رم دیسک میشم. cpu برای سینتیسایزرها و افکت ها مهمه. latency هرچه کمتر از midi-controller تا شنیده شدن صدای سمپل از کامپیوتر برای کارای زنده مهمه. (کارت صدای اکسترنال USB دارم)
*بانک storage (الان با احتساب درایو نوری 5 دیوایس ساتا دارم که یکی از هاردها رو از باکس تبدیل usb وصل میکنم چون مادربوردم بیشتر از 4تا نداره) یک هارد دیگه اگه بخرم میشه 6 تا! و بعد اگر یه روزی دلم بلوری خواست چی! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید کیس من از بالا امکان easy-swap HDD docking داره که اگر بخوام برای استفاده آماده نگهش دارم (که الان نمی تونم) یک پورت ساتا هم تقدیم ایشون میشه.
* VMware
*یک وقتای معدودی video encoding و rip (زیاد طول کشیدنش برام مهم نیست واقعا الانم با همین سیستم)
*گفتم غیر از بازی؟ خب خالی بستم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اما بازی هایی که من دوست دارم در حد Machinarium و worms و اینجور چیزاست! با همین سیستمم هم کارت گرافیک لازم ندارن اینا چه برسه به GPU روی hasswell!! یا AMD A10
مدت زمان روشن ماندن: میانگین 12-10 ساعت در شبانه روز
سطح کاربری سیستم: والا چی بگم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید فکر می کنم نیمه حرفه ای هستش. حرفه ای که مال دوستان متخصص و از ما بهترونه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سطح انتظارات و توقع از سیستم و ارتقاع پذیری:
انتظاراتم اینه که در کاربردهایی که اشاره کردم روان باشه و اذیتم نکنه اما چیزای دیگه ای که بتونم اضافه کنم به عنوان سطح انتظارات:
*بشه سیستم رو ریموت روشن کرد برای وقتایی که نیستم خونه و اطلاعاتی رو احتیاج دارم
*حداقل 6 پورت ساتا
*ترجیحا مادربورد خنک کار کنه ( دمای بالای چیپ جنوبی مادربرد فعلی به دلیل هیت سینک کوچک معمولا حوالی 70 بود که مرور زمان باعث شد که نیاز به ریبال شدن پیدا کنه. الان با یه فن کوچیک که چسبوندم روش خیلی تفاوت کرده و بهتره حالش و حوالی 42 درجه کار میکنه. روی این حسابه که اگر چیپست mobo خنک باشه خیالم راحت تره از پایداری و عمرش. فکر کنم sabertooth سلطان خنکی باشه ولی شاید با بودجه ام جور نباشه.
*هرچه کنترل بیشتر روی فن ها بهتر. کیس من غیر از فن CPU و فن کوچک چیپ جنوبی (که احتمالا در سیستم بعدی بهش نیازی نیست)، 5 فن دارد که من ترجیحم بر اینه که روی سرعت هر یک کنترل داشته باشم. یعنی ایده آل برای من امکان کنترل 6 فن از روی مادربورده (الان بیشترشون رو مجبورم مولکس تغذیه کنم). اگر هم مادربردی نداشت اینقدر کنترل فن رو میشه از چیزی مثل Rock Master V3.0 Controler بهره برد نه؟
*اگر صدای on-board مجهز به امپ با امکان drive کردن هدفون های با مقاومت بالا مثلا 600 اهمی باشه خوبه چون هدفون دارم ولی اگر نبود هم کارت صدا اکسترنالم هست که pre-amp خوبی داره
*کم مصرفتر باشه و استراتژی های Power saving موثر چیز خوبیه مخصوصاً به این دلیل که سیستم مدت طولانی روشنه و اثرگذاریش روی قبض برق ملموسه.
* وجود Display port خیلی مهم نیست چون هرچی گشتم اصلا مانیتور با ورودی DP تو بازار ایران نیافتم!
*HDMI-IN میتونه خوب باشه در صورت وجود.
در مورد ارتقاع پذیری:
من وجود m.2 و sata express رو بد نمی دونم اما الان نیازی ندارم. فردا روزی ممکنه SSD اضافه کنم اگر وضعم خوب بشه اما مسئله ای که اینجاست اینه که این پورت ها اشتراکی هستند معمولا با خود Sata های عادی که به HDD ها داده شده و در صورت استفاده از مثلا Sata express، دو پورت فنا میشن. با این شرایط و در نظر گرفتن اینکه من کارت گرافیک استفاده نمی کنم پس خیلی محتمله که SSD بعدی که خریداری میکنم را روی PCI-E x16 قرار بدم (اگر کسی میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم بگه که این مسائلی که در مورد مشکلات این نوع SSD ها با TRIMو اینکه چه مشکلات و نقاط ضعفی میتونن داشته باشن نسبت به ساتا روشنم کنه)
مسئله دیگر در ارتقاء تعداد پورت های ساتای موجود است. شما یک مادربورد با پورت های اضافه ASMEDIA رو پیشنهاد میکنید یا خرید مادربرد ارزانتر و اضافه کردن پورد در موقع نیاز با کارت های Expansion؟ مشکل من این است که مادربورد با چیپست H ولی پورت زیاد ساتا ندیدم.. در حالیکه حس می کنم نیاز چندانی به اورکلاک برای من نیست و اصلا امید چندانی هم به خوب جواب دادن اورکلاک haswell و haswell refresh نسبت به Ivy نمیره به خاطر سایز die و این چیزها.. معنیش این میشه که من پول بیخودی زیادی برای چیپ Z و Haswell refresh K خواهم داد در حالیکه عملاً gain ناچیزی داره.. این هم هست که من بودجه ام به watercooling و اینها هم نمیخوره و همین اورکلاکی هم که کرده ام اینهمه مدت CPU ام را با فن و هیت سینک فابریکش از همون 7 سال پیشه. Refresh که خودش 100 Mhz جایزه داره! اگر با فن فابریکش بشه یه 300 تا روش اور کرد خب قابل تامله اما کمتر از این مقادیر ارزشش رو نداره خب. شما بودید چه می کردید؟
فعلا بخاطر لاینحل موندن مسئله ساتاها من این ها رو نشون کردم تا نظر دوستان چی باشه:
ASRock Z97 Extreme4 (بزودی احتمالا با قیمت معقولی وارد بازار میشه - 144 دلاره)
I5 - 4790
دو ماژول 8 گیگاباتی رم - احتمالا 1600 و CL9، مثلا ADATA XPG V2
اگر رم 1600 بگیرم و مادربورد با قیمت عادلانه ای وارد بازار بشه شاید بشه تو این بودجه CPU رو به 4790 ارتقاء داد.
این مادربرد خصوصیت جالبی داره که با استفاده از اون میشه با خاموش کردن 2 عدد HDD مصرف دستگاه رو کاهش داد و من مواقع زیادی هست که میتونم 1 یا 2 هارد رو خاموش داشته باشم و نیازی بهشون نباشه.. اینطوری وقتایی مثل دانلودهای شبانه هم مصرف سیستم کمی کمتر خواهد بود. از اونطرف ASUS هم سیستم های صرفه جویی در انرژی خودشو داره.
نظرتون رو می خوام و جواب یک سری علامت سوال که دارم (اگر جای صحیح پرسیدنش جای دیگست راهنماییم کنید اما چون به سیستم مورد نیازم مربوط میشه فکر کردم اینجا بنویسم) :
1- امکانی مثل WI-FI GO در ASUS رو دوست دارم.. شاید حالا که 97 اومده و 87 ها ارزونتر شدن ASUS Z97-PRO بد نباشه چون مجهز به وای فای و این سیستم هست.. 6 پورت ساتا و ساپورت 6 فن را دارد که مناسبه.. ولی آیا همین امکان رو با نصب کارت Wireless یا ماژول USB آن که جداگانه بخرم برای ASRock Z97 Extreme4 بصورت خیلی ارزانتر نمی تونم داشته باشم؟ مثلا با teamviewer؟
2- فرق امکان جدید اینتل smart connect به اسم remote wake که در مادربورد ازراک موجود است با wake on lan که از قدیم بوده چیه؟ این wake on wan ئه؟ چرا اینتل میگه باید لن کنترلر خودش باشه؟ یعنی مثلا روی یه مادربورد realtek بود دیگه نمیشه از راه دور سیستمو روشن کرد؟ بعد اگر اکانت Orbweb ME که با ازراک میاد که فکر میکنم یک ساله تموم شد امکان استفاده از این قابلیت بصورت مجانی راهی داره؟
3- رم مجزا از CPU اورکلاک میشه؟ یعنی میشه CPU non-K داشت و رم رو با چیپ Z برد تا 2400 وقتی خود رم XMP پروفایلشو داره و توانشو داره؟ بعد اورکلاک با فداکردن تایمینگ در ازای پهنای باند و ورود به تایمینگ های بالاتر همراهه.. برای latency در فرآیندهای آهنگ سازی آیا تایمینگهای پایینتر مطلوبتر نیستن؟ مثلا 1600 CL9 به جای 2666 CL12؟ به نظر من اینطور اومد که معادل ارزش پول خیلی بیشتری که برای رمهایی مثل مدل های خاص GSKILL میدیم رو در بازده دریافت نمی کنیم.. البته نظر من خیلی آماتوره و درک خاصی از این مسئله فرکانسی و زمانی رم ندارم و مزاحم شما شدم با سوالم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر از اساتید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (19-06-14), Farc0da3lx (15-08-14), lorn (19-06-14)
|
برای شروع مادربرد پیشنهادی من این برد هست GIGABYTE GA-Z97X-UD5H که تمام مشخصات شما رو دارد با قیمت حدود 900 تومن .
اگر دنبال مادربرد ازون تر از این سری هستید میتونید GIGABYTE GA-Z97-D3H بگیرید با قیمت حدودی 625
در مورد پردازنده هم نظرم روی همون 4790 میباشد از سری هاسول ریفرش
این هم لینک مشخصات مادربرد
http://persian.gigabyte.com/products...px?pid=4960#ov
*MoJtAbA* (20-06-14), lorn (19-06-14), Morteza.m1371 (15-08-14), pulse (20-06-14), Rezasam1 (19-06-14)
بسیار ممنون از راهنماییتون
خدمتتون عارضم که 4790k Devils canyon به دلایل افزایش بیس فرکانسی قابل توجهی که خودتان در جریانید خیلی چشم من رو گرفته برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید از طرفی هم بودجه خب محدوده
UD5H خیلی کامل و مناسب اما بسیار گرونه و به شخصه ترجیح میدم در این حدود قیمتی Asus Z97 Pro WiFi AC را با قیمتی نازل تر و امکانات بیشتر انتخاب کنم
بنده همچنان ASRock Z97 Extreme4 رو بسیار مناسب می دونم (وجود 8 پورت ساتا در این رنج قیمتی) اما برخلاف انتظارم انگار نیومد تو بازار ایران و Fatal1ty آوردن. اگر کسی از دوستان تو ایران دیده و سراغ داره بسیار ممنون میشم به من هم ندا بده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی حالا با شرایط موجود و بحث بودجه یه فکری به ذهنم خطور کرده که اینجا میپرسم از شما اساتید:
اگر بنده یک GA-H97-D3H با قیمت نازل نزدیک 400 تومنی تهیه کنم آیا می تونم (در صورت وجود کولینگ مناسب) اکثر مواقع با استفاده از Turbo boost روی 4.4 GHz با این 4790K کار کنم؟ (هیچگونه اور به بالاتر از 4.4 نیاز ندارم)
یه ویدئو از asus دیدم که بعد اسمبل بدون هیچ کانفیگی بصورت پیش فرض 4790K را 4.4 بالا آورد. البته اون Z بوده مسلماً ولی میخوام بدونم H97 چقدر کاراست در این زمینه.
اگر اینطور بشه که با حدود 2 میلیون و صد جمع میکنم سه تیکه رو (16گیگ رم 1600)
میخوام مطمئن بشم که این ناهماهنگی بین CPU K و چیپ ست H مشکلی غیر از از بین رفتن امکان اورکلاک برام ایجاد نمیکنه
غیر از این من هرچی spec خوندم نفهمیدم مثلا همین مدل مورد اشاره از گیگابایت از چند Power phase برخورداره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تشکر فراوان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر قصد خرید h97 دارید پیشنهاد میکنم 4790 بدون پسوند k بگیرید . اگر روی خرید سری 4790k اصرار دارید پیشنهادم خریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط pulse برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
z97-d3h میباشد .این برد گیگابایت دارای 4 فاز دیجیتال میباشد .
این هم بررسی این برد
1-AwardMH.jpg
http://www.modders-inc.com/gigabyte-...oard-review/8/
Morteza.m1371 (15-08-14), pulse (16-08-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks