با سلام مجدد
باور كنيد براي اولين باري است كه اين لينك رو ديدم و دروغ است كه نگويم تا حالا به سايت آواژنگ سر نزده باشم اما براي كپي برداري اين سري مطالب ابدا!دوست ندارم به طور كاملا محض كپي برداري كنم !اين مطلب را تا جايي كه به ياد دارم يك يا دو ماه قبل عيد نوروز 1389 نوشم و تا جايي كه به ياد دارم بر اساس نوشته هاي اصلي سايت خود گيگابايت نه آواژنگ من دليلي ندارم كه از مطالب كپي شده رو بدون ذكر منبع ذكر كنم.بنده به شخصه تا كنون در برخي از نشريه ها مواجه مطالب نوشته شده توسط خودم شده ام كه با اندكي تغير در آنها درج شده اما نحوه استفاده از يك عبارت و يا توضيح را كه مي دانيد اختصاصي است نمي توان در ان دخيل شد.ثانيا بنده نويسنده آواژنگ نيستم!
اگه پارتي داري بگيد بريم براي اونا هم مطلب بنويسم و يه كمك خرجي براي مخارج دوران دانشجويي مون باشه!
در مورد اولين جايي كه مطلب رو پابليش كردم خودتان مي دانيد كدام فروم بود البته مطالب توسط بنده از روي سايت برداشته شده اند و تاريخ پابليش هم بر مي گرده به اول سال فكر كنم.
بازم مي گم براي من افتخاري چندان بزرگي نيست كه بتونم مطلب بنويسم چون كه هر كس مي تونه اين كار رو بكونه!و يه انتقاد دوستانه اي كه من دارم نسبت به شما اينه كه داداش چرا اينقدر گير ميدي ؟ ميدونم سوالاتون از روي دوستيه و لي باور كنيد كمي كمي تا حد زيادي به آدم انرژي مي ده!!!(يعني از اين كارا بيشتر بكنيد !جز اون دسته از آدمايي هستيد كه به دنياي خودتون حساسيد!
دوستون داريم :سعيداعظمي

Bookmarks