خواهش می کنم دوست عزیز.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Red right hand برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1) این مادربوردی که معرفی کردم خوب هست ولی MSI هم خوبه،اگر میتونی صبر کنی،خب چه بهتر، اگر نه، چیزی از دست نمیدی.
2) نه ربطی به دوربین نداره،یجور تبلیغات هست که برای دوربین مخفی و غیره خوبه. بصورت کلی هارد 5400 دور با این ظرفیت بهترین برای آرشیو و بخوبی در کنار SSD جوابگو هست.
3) چونکه هرچقدر حجم بیشتر باشه،عُمر SSD هم بیشتر میشه ازونجاییکه اکثر بازی ها حجیم هستند، SSDـیی برات انتخاب کردم که بتونی بازی ها رو رووش نصب کنی و لذتشو ببری چون اس اس دی با ظرفیت پایین بگیری علاوه بر اینکه عمرش کمتره، پولی هم که بابت هر گیگ میدی بیشتر در میاد، و نمیتونی همه ی بازی ها رو رووش نصب کنی.500گیگ فوق العاده خوبه.
4) این کولرش بسیار خوب هست تا 3.9 گیگاهرتز راحت آورکلاک میکنه.روی 3.6 گیگاهرتز روی حداکثر شرایط کاری غیر ممکنه دما بالای 70درجه بره.(دمای ماکزیمم برای این سی پی یو رو هم 90 درجه در نظر بگیر،پایینتر از 80 خوبه بدک نیست، زیر 70 عالی، زیر 60 برای سی پی یو خنک خنک به حساب میاد.)
و در ضمن اگر مانیتور شما FULL HD هست، همون گرافیک 1070 هم کافیه میتونید پولتون رو خرج RAM کنید و رم های 32 گیگ GSkill تهیه کنید.
(چرا؟ چون هیچ بازی ای تا 4سال آینده هم نیست که روی Full HD بیشتر از گرافیک 1070 مصرف کنه.ولی اگر مانیتور 4K میخوای بخری، اون موقع قطعا گرافیک 1080 نیاز داری)

Bookmarks