کاملا تاييد ميشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Computex برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با عرض پوزش بايد عرض کنم تجربه دراز مدت عملي بنده کاملا عکس اينو ميگه. AMD عموما يکنواخت کار نمي کنه و يه دفعه با سرعت بالا و يه دفعه هم با سرعت متوسط کار ميکنه و اين باعث ميشه که اصلا رواني رو حس نکنيد. در مورد اينتل از دير باز سرعت و کارآيي يکنواخت و رواني و Stability با کيفيت مطلوب وجود داشته. اگر اين مورد بخواد ملاک بشه فقط و فقط اينتل رو پيشنهاد مي کنم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Computex برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاملا تاييد ميشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Computex برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با عرض پوزش بايد عرض کنم که خرابي و عدم سازگاري Apacer بر بنده کاملا محرز شده. روي مادربورد EP43DS3-L پدر بنده رو در آورد تا فهميدم ايراد از رم Apacer بوده و با تعويض با Corsair ايراد کاملا حل شده. Apacer به نظر بنده ديگه برند خوبي نيست و توي رده همقيمت Kingmax و رده بالاتر }خيلي Stable و مرغوبتره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Computex برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزيزم هر چه رزولوشن بازي بالا بره کيفيت نمايش بازي بالانر ميره اونوقت شما مي گيد مانيتور 19 اينچ نمايش بهتري از 22 اينچ در بازيها داره!؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Computex برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بالاترين و با کيفيت ترين رزولوشنها مثل 1200*1920 در T220P و 1080*1920 در W2261V واسه بازي هست که واقعا با رزولوشنهاي مانيتورهاي 19 اينج اصلا قابل قياس نيست و کيفيت بازي به مراتب بالاتره! اما اگر دوستمون مي خوان ختما 19 اينچ بخرن پيشنهاد شما(البته مدل جديدترش اومده که حرف پسوند P هم داره و رزولوشن بالاتري نسبت به T1900 nhvi) يعني T1900P پيشنهاد ميکنم اما قيمتش کاذبه و شده 232000 تومان و اصلا به اين قيمت نميارزه! اما به نظر بنده LG Flatron W2261V که 22 اينچه و ... با قيمت 242000 تومان بهترين انتخاب به نسبت کارآيي هست.
واقعا توضيحات جامع و کامل بود.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Computex برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در پايان از اينکه در اين مشاوره شرکت کرديد تشکر و قدر داني مي کنم. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks