بله - صد در صد. اما همانطور که گفتم این مطالب بیشتر برای آگاهی شما بود. چون شما ذکر کرده بودید با حدود 700 تومن سیستمی میخواهید که تا 4 سالی بتونه بازی ها رو جواب بده و بنده هم بیشتر میخواستم شما رو متوجه این موضوع بکنم که تا حتی کمتر از 1 سال دیگه کارت گرافیک های امروزی از رده خارج هستند! وگرنه مسلما به محض ورود اینها به بازار شما نمیتونید با بودجه 700 تومن با جدیدترین قطعات وارد شده سیستم ببندید. من هم اینها رو گفتم تا شما رو آگاه کنم که تا 3 یا 4 سال آینده نباید انتظار داشته باشید که بتونید بازی ها رو با کارتی مثل 4670 یا 9500GT خوب اجرا کنید. به هر حال همانطور که قبلا هم گفتم شما الان میتونید یه سیستم ببندید با گرافیک Onboard یا یک کارت ارزانتر تا در اولین فرصت بتونید گرافیک خودتون رو به روز کنید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط xxhosseinxx برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر کلا گیم هم زیاد براتون مهم نیست و میتونید با تنظیمات گرافیکی متوسط و پایین هم بازی کنید ، میتونید با تهیه یکی از کارت های معرفی شده حداقل 2 یا سه سالی تقریبا بدون مشکل سر کنید. ( کلا دنیای کامپیوتر زیاد قابل پیش بینی نیست و به قول شما هر روز یه تکنولوژی جدید داره وارد بازار میشه)
موفق باشید. سوالی بود در خدمتیم!

Bookmarks