دوست عزیز با سلام.
در پست اول شما گرافیک 8700 رو از Nvidia ذکر نمودید که باید عرض کنم چنین کارتی برای PC وجود نداره! در واقع چیپ 8700m در لپ تاپ ها به کار میره.
در کل برای کارهایی که ذکر نمودید و با توجه به بودجه شما پردازنده AMD به نظر من به صرفه تر هست. چون اینطور که من از نوشته های شما برداشت کردم ، شما از سیستم انتظار دارید که در محیط ویندوز نرم و روان کار کنه. که در اینجور موارد که از سیستم انتظار انجام کار با نرم افزارهای سنگین رو ندارید من همون AMD 7750 رو پیشنهاد میدم.
در رابطه با کارت گرافیک اگه بتونید هزینه کنید و رادئون 4670 ( از ATI ) رو خریداری نمایید، نسبت به قیمت راندمان و بازده خوبی رو داره. ( قیمت بسته به برند کارت از حدود 95 تا 110 هست ) ولی اگر نمیتوانید تا این حد هزینه کنید در اولویت دوم کارت 9500GT ( از Nvidia ) قرار داره ( قیمت در حدود 75 تومان) که در مورد دوم دقت داشته باشید حافظه کارت حتما از نوع DDR3 باشد.
در مورد رم هم تا جایی که ممکنه سعی کنید Apacer رو بخرید. قیمت 2 ماژول دو گیگ ( یعنی کلا 4 گیگ ) در حدود 42 هزار تومان در میاد.
برای مانیتور هم اگه 22 اینچ زیاد براتون مهم نیست سعی کنید 19 اینچ بخرید چون در بازی ها تاثیر داره و با رزولوشن مانیتور 19 بازی ها بهتر اجرا میشن تا 22 . برای مانیتور 19 اینچ هم مدل T1900 از Samsung پیشنهاد میشه.
و برای هارد هم سعی کنید هارد Western Digital رو بخرید. چون Maxtor سروصدای بیشتری موقع کار کردن داره.
برای پاور هم اگه کارت رادئون 4670 رو بردارید با توجه به نوسانات برق ( هرچند که حتی اگر پاور خیلی قوی هم بردارید باز هم نوسانات برق ضربه زیادی رو به پاور میزنه و عمر مفید اون رو به شدت کاهش میده ) پاور 485 وات از گرین رو خریداری بفرمایید. ( حتما دقت کنید که مدل 480 وات رو که در پست اول ذکر نمودید نباشه چون مدل 480 وات با 485 وات در مواردی از جمله راندمان بالاتر ، تعبیه شدن پروتکشن های ایمنی بیشتر برای نوسانات گزینه مناسبتری هست. این در حالی است که مدل 485 وات تنها هزار تومان از مدل 480 وات گران تر هست! )
در آخر هم نکته ای رو به شما گوشزد میکنم که برای اون موردی که نوشته بودید می خواهید تا سه سال سیستم برای اجرای بازی کم نیاره و اون هم اینه که باید عرض کنم شما الان در موقعیتی دارید اقدام به خرید سیستم میکنید که تا سال آینده تکنولوژی ها ی زیادی وارد می شوند که باعث میشه سیستم شما علاوه بر اینکه کاهش قیمت شدیدی داشته باشه ، از رده هم خارج شده باشه! مثلا تا سال آینده شاهد حضور کارتهای گرافیک با DirectX 11 هستیم که با ویندوز 7 میتوان بازی های DX11 را اجرا کرد. حال آنکه کارتهای پیشنهاد شده بر مبنای DX10 بوده و بازیهایی که در آینده بر پایه ی DX11 به بازار خواهند آمد را نمی توانید اجرا کنید.
همچنین تا سال آینده به احتمال زیاد شاهد حضور USB 3.0 ( که 10 برابر سریع تر از USB 2 خواهن بود ) هستیم. همچنین شاهد حضور پردازنده های قوی تر با تکنولوژی 32 نانومتری ( پردازنده های امروزی با تکنولوژی ساخت 45 نانومتری هستند ) خواهیم بود و به احتمال زیاد شاهد حضور پررنگ تر هاردهای SSD .
بنابراین اگر بتونید حداقل 1 سال دیگه صبر کنید که بهتره ولی اینها رو گفتم که شما رو مطلع کنم اگر الان سیستم رو بخرید نمیتونید انتظار داشته باشید که مثلا تا 4 سال آینده بتونه بازی ها رو خوب اجرا کنه.
شما یه کار دیگه هم میتوانید انجام دهید و اون اینکه الان یه گرافیک خیلی ساده رو بردارید و 1 سال صبر کنید تا بتونید از کارتهای DX11 تهیه نمایید.
به هر حال قصد من از ارائه این مطالب این بود که شما رو آگاه کنم. تصمیم گیری نهایی با خود شماست.
با تشکر ، سوالی بود در خدمتیم!

Bookmarks