در این صورت شما به ابر کمپیوتر ناسا نیاز دارید :Dبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mosmag برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام به دوستان
یه سوال خیلی فنی برام بوجود اومده
میشه همون کاری که تو گیم نت ها انجام میدن ( شبکه کردن چنتا کامپیوتر و داشتن یه سرور)
فقط با یه سرور قوی انجام داد؟؟؟؟
یعنی همه ی مانیتور هارو به یه سیستم وصل کرد که هم کار گیم تحت شبکه رو بشه انجام داد
هم هر یوزر بتونه جدا بره تو اینترنت و .... یا یه بازی دیگه انجام بده؟؟؟؟
هرکی میدونه لطفا راهنمایی کنه
ممنون
|
|
در این صورت شما به ابر کمپیوتر ناسا نیاز دارید :Dبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mosmag برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
از لحاظ قدرت پردازشی منظورم نیست
آیا این کار ممکنه
چون نیازی نیست کیفیت خیلی بالا گرفته بشه
حداکثر رزولوشن
1366*...
هست فک کنم
منکه فک نمیکنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mosmag برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چنتا یوزر ازش میخاین بگیرین؟؟؟
کاربر شهرسختافزار
6تا حداکثر
رو حداقل کیفیت
شاید بشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mosmag برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربریت چیه؟؟؟
|
|
کاربر شهرسختافزار
در اصل قراره این سیستم کار کنترل هوسمند یه مکان ازراه دور رو برعهده داشته باشه که این کار دشواری نیست وقبلا تحت ویندوز انجام شده
ولی مشکل من سر همونه که گفتم
کاربریش هم اینترنت و آفیس هست هم گیمینگ نه چندان سطح بالا
که رو رزولوشن پایین و کیفیت حداقل بازی های محبوب تحت شبکه رو خوب اجرا کنه
البتهبا ایتن تفاسیر میشه با تین کلینت و اینجور چیزا و یه سرور قوی که ازش ۶تا سیستم معمولی خزوجی \ردازشی بگیری و برای هر کاربر تایین کنی (از سرور) که از چقد فرکانس پردازند و رم و گرافک و هارد و اینجور چیزا استفاده کنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mosmag برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
میشه بگین دقیقا چجوری؟؟
به چه سخت افزار های اضافی به جز یه کیس قوی و 6 تا مانتیور و موس و کیبرد نیاز داره؟؟؟
گیم ها رو میشه هم بصورت شبکه و هم بصورت مجزا راه اندازی کرد رو هر سیستم؟/
- - - Updated - - -
میشه بگین دقیقا چجوری؟؟
به چه سخت افزار های اضافی به جز یه کیس قوی و 6 تا مانتیور و موس و کیبرد نیاز داره؟؟؟
گیم ها رو میشه هم بصورت شبکه و هم بصورت مجزا راه اندازی کرد رو هر سیستم؟/
به نظرم شدنی!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mosmag برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته فکر میکنم بشه!
من نهایتا میتونم بگم چه سخت افزاری نیاز داری!!
جهت امور نرم افزاری باید با یه سرور من صحبت کنی و مشاوره بگیری!
-----------------------------------------------------------------------------------------------
درمورد بازی هم اسم کامل بازی هارو یگو که بدونم ماکزیمم سخت افزاری که نیاز داری چیه!!!
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks