سلام دوستان

برای اسمبل کردن یه کامپوتر برای گیمینگ بر پایه پردازنده ای ام دی چه قطعاتی رو پیشنهاد می کنید؟
قضیه اینه که قصد راه انداختن یک گیم نت رو دارم و فکر می کنم با حدود ده دستگاه شروع کنم.
ترجیح می دم از قطعاتی که خیلی جدید هستن و قیمت کاذب دارن استفاده نکنم که تا جای ممکن هزینه بی جا نکرده باشم.
ضمن اینکه ترکیب بوجود اومده یه کامپوتر پر قدرت باشه که نیازهای یه گیم نت رو جواب بده. و البته قطعات بیشترین همخوانی ممکن رو داشته باشن.

لطف می کنید راهنمایی کنید؟

ممنون
حمید
دوست عزیز برای بازی AMD پیشنهاد نمیشه ! فقط کارت گرافیک AMD پیشنهاد میشه (ATi)

سیستم مبتنی بر AMD نسبت به پولی که میدی به اینتل کمتر کارایی داره !

این یک سیستم مبتنی بر اینتل هست :

Main:P5Q Or P5K EPU
CPU:E8400
Ram :Super talent 800 2GB Dual Made in USA
VGA:...........
HDD:..........
Power :650 Silverstone or 600 OCZ

این سیستم با هزینه ای که داره از AMD با این هزینه خیلی بهتر جواب میده واسه گیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

کارت گرافیک بستگی به بازی هایی داره که میخواد با این سیستم اجرا بشه و چون من نمیدونم که چه بازی هست لطف میکنید و بازی هارو نام میبرید و بعد کارت گرافیک انتخاب میشه ! ولی اگر همینجوری بخوام بگم میتونم 2 مدل را پیشنهاد بدم که نسبت به هزینه فوقولاده هست :

4850

4870

برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

و هارد هم بستگی به خود شما داره که بخوای چقدر بازی نصب کنی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

پاور هم حداقل باید 600 وات باشه حالا از هر برندی باشه >>>>>>> OCZ Acbale Silverstone Green Coolermaster

و قیمت قطعات :

E8400 150 ~ 165
P5Q 145~155
P5K EPU 120~140
Super Talent 800 2GB 60~65
Power;600w~700w>>>>120~150
HDD:50~150 >>>> 200GB~500GB

برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید