هرچیزی رو باید با شرایطتش مقایسه کرد ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amilreza برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان اکثرا کاربران (نزدیک به 90% همه ویندوزها کرکی ... برنامه ها هم کرکی هستن ... )
[درباره مشکلات کرک برنامه نمیگم ... یه سرچ بزنید توی نت خیلی زیاده ...]
بعدش شما اگه هزینه ویندوز اورجینال میکنید ... طبیعتا ریختن برنامه های کرکی و پچ شده ... قطعا متناسب نیست .... پس از یه IDM و انتی ویروس گرفته تا نرم افزارهای کاربردی رو هم باید بخرین ..... یعنی پول زیاد .... و در اخرم که از همه این فیلتر ها بگذرین یا یه موردی مواجه میشین با عنوانه ...
Sorry ,Application isn't available in your region برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با این تفاسیر بنده خودم تا وقتی که تو ایران هستم و ایران هم توی لیست تحریم کشورهای ارائه دهنده نرم افزار هام هستن .... خرید لایسنس هرچیزی رو حرام میدانم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
(تو ایران پول بالای لایسنس دادن مثل این میمونه که سیب زمینی با شکلات بخوری ... البته که سیب زمینی رو با شکلات میخورن ولی تو ایران یجور دیگس ... این لایسنس هم یه جور دیگس)
فروشگاه رو که اقا امید اورجینال لایسنس رو معرفی کردن ... اورجینال لایسنس
به نظرم ویندوز 10 فعلا گندترین ویندوزی هست که تولید شده ... از همه چی قاطیش کردن .... Mac ...Ubuntu .... نمیدونم چی دیگه میخوان قاطیش کنن که نکردن ....
با این تفاسیری که هست با ویندوز 10 باید قید بازی کرکی رو زد ... چون شناساسیی میشه و بعدش بلوک میشه بازی (شاید بعدا ماکروسافت برای حمایت از قانون کپی رایت بیاد بگه اگه بیشتر از 3بار شناسایت کردم اکانت ویندوزت رو بلوک میکنم .... هیچ کاریم نمیتونی بکنی ... بعدش باید پول یه ویندوز اورجینال دیگه بده ...)
من فعلا دارم با 8.1 میگذروننم ... هنوز خیلی موارد داره که پتانسیل داره و ازش استفاده نشده ...
ویندوز 10 حداقل باید به بلوغ برسه که حالا حالا کار داره .... مگه اینکه یهو بخواد برگرده به اصالتش ...
(من جزء اون دسته ای بودم که وقتی همه میگفتن ویندوز 8 سخته ... من میگفتم از این اسون تر نمیشه ... میگفتن ویندوز8 مشکل داره ... ولی من هیچ مشکلی نداشتم ... من نظرم و اطلاعاتی که داشتم رو باهاتون درمیون گذاشتم ... حالا دیگه خودتون مختارین برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )

.gif)

Bookmarks