پاور رو مورد زیر تهیه کنید بقیه قطعات مناسب هستندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shaha3 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Cooler Master Thunder 600W
کاربر شهرسختافزار
سلام . پس از تحقیقات فراوان و مشاهده انواع تاپیک های مشاوره ای ک قبلا زده شده بودن این سیستمو در نظر گرفتم
MB:GIGA P85 GAMING3:310
CPU:I5 4690K:770
VGA:GIGA G1 970 :1540
RAM:GSKILL RIPJAWSX 2X4 8G DDR3 1600 CL7:210
HDD:SEAGATE BARRACUDA 1TB :170
PSU:GREEN GP530A-EU:180
CASE:X3+VIPER:230 X2 JAGUAR:165
جمعا 3400
پاور رو هم با محاسبه توان های مورد نیاز قطعات و احتساب اور کلاکینگ خودم و همینطور با سایت گرین محاسبه کردم بیشتر از 500 نشد
اساتید سیستم پیشنهادی رو چطور میبینین مکس بودجم هم 3400 هست
سپاس بیکران
|
|
پاور رو مورد زیر تهیه کنید بقیه قطعات مناسب هستندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shaha3 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Cooler Master Thunder 600W
1. پردازنده رو ضریب باز برندارید .... یه 4690 مناسبهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shaha3 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2.پیشنهاد : یه ssd سامسونگ تهیه کنید.
مشکل دیگه ای نمیبینم.
shaha3 (14-08-15)
کاربر شهرسختافزار
پاور مد نظر ب نظرتون کم میاره ؟ اخه خیلی روش کار کردم هر جوری حساب کردم کفایت میکنه این پاور Green GP650A-UK Gold نسبت ب اینی ک گفتین ب صرفه تر نی ؟ گلد استانداردم هست
بودجه ssd رو ندارم انشالله در اینده اضافه میکنم
اینطور ک گفته میشه 4690k اینده بهتری و همینطور زمینه بعتری در اور کلاکینگ داره
alksdj (14-08-15), M3RS4D 50062 (14-08-15), shaha3 (15-08-15)
شما با چه بردی میخواین اور کنین؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shaha3 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با این برد ؟
MB:GIGA P85 GAMING3
shaha3 (14-08-15)
|
|
کاربر شهرسختافزار
بله
من کاربر حرفه ای نیستم زیاد ائر نمیکنم فکر میکنم اینقدر کافی هست
اگه میخواین اور کنید حداقل یه برد تهیه کنید که پتانسیل اور کلاک کردن داشته باشه .... مثل AsRock Z97 Anniversaryبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shaha3 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پ.ن : این برد متناسب با بودجه ای هست که در نظر گرفتین ... اگه بتونید بیشتر هزینه کنید ,میتونید این برد رو تهیه کنید .GIGABYTE Z97-D3H
shaha3 (15-08-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks