DOOM999 (07-10-19)
من نمیدون نیما منظورتون کی هست ولی جواب شما را دادم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdi59995 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فروشگاه لیون به صورت آنلاین
ای دیتا مشکلی نداره ولی وسترن بلو به نظرم انتخاب بهتریه
DOOM999 (07-10-19)
کاربر شهرسختافزار
واقعا از شما معذرت میخام بابت اشتباهم مهندس "امید" برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من از سال 2012 توی سایتم و واقعا اشتباه عجیبی بود؛ خودم جا خوردم که "نیما" از کجای مغزم به انگشتانم متنقل شدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد همون اس اس دی سوال داشتم که لطف کردین جواب دادین؛ راستی محل کار شما کجاست که در آینده برای تعمیرات و ... مزاحتمون بشم؟
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdi59995 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من فقط قطعات خراب رو خریداری میکنم . خواهش میکنم
با تشکر
DOOM999 (07-10-19), mahdi59995 (06-10-19)
کاربر شهرسختافزار
من یه سیستمقدیمی سوکت ۴۷۸ و رم ddr1 دارم که کاملا سالمهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همراه با یه پاور سالم و یه کارت شبکه
خریدار هستین؟
قیمت با شما
نه عزیز این سیستم به کارم نمیاد . قطعات به روز خراب برای استفاده از المان های روشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdi59995 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (07-10-19), mahdi59995 (06-10-19)
کاربر شهرسختافزار
خیلی ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
توی زیرزمین پاساژ ایران، میتونم خریدار پیدا کنم؟
قیمتش مهم نیست
بعیده این قطعات از رده خارجنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdi59995 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (07-10-19), mahdi59995 (07-10-19)
کاربر شهرسختافزار
خیلی ممنون آقا امید
در مورد خمیر سی پی یو نوتوس، روی پردازنده پخش کنم یا به روش سنتی، یه نخود بزنم روی پردازنده و کولر رو بزارم روش؟
آخه من همیشه به روش نخودی خمیر میزنم ولی دیروز، یه مقاله میخوندم که خمیر رو پخش کرده بود روی IHS بعد کولر رو گذاشته بود روش
راستی نمیدونم این سوالم Off هست یا نه اما نمیخام سوالی برام باقی بمونه؛ میشه بگین شما چه سایتی رو برای خرید بیت دیفندر توصیه میکنین؟
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 07-10-19 انجام شده است
|
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdi59995 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همون یک نخود وسط پردازنده روش درستیه
برای آنتی ویروس هیچ سایتی رو نمیتونم پیشنهاد کنم .
DOOM999 (07-10-19), Hoosha (07-10-19), mahdi59995 (07-10-19)
کاربر شهرسختافزار
واقعا ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی یه قطعه دیگه یباید بگیرم که یادم رفت بگم
اونم کارت شبکه وایرلس pci هست
توی دیجیکالا، همه مدل ها یه سری منتقد داشتن الیته به جز ایسوس که قیمتاش خیلی بالاست
شما چه مدلی پیشنهاد میکنین که از نزدیک کاراییشو دیده باشین؟
من الا یه دونه کارت شبکه تی پی لینک ۷۲۱ یو اس بی دارم و ازش راضیم ولی میخام این دفعه اینترنال بگیرم که تر و تمیز تر از اکسترنال باشه
آخرین ویرایش توسط mahdi59995 در تاریخ 07-10-19 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks