سلام. گرین طی سال های اخیر در حد توانش محصولات زیادی رو در بخش کیس، خنک کننده و ... برای برررسی به سایت های معتبر داخلی ارسال کرده. شما می تونید در وب سایت شرکت و در بخش بررسی محصولات نمونه های زیادی رو مشاهده کنید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Speed Racer برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینکه بررسی ها توسط تیم فنی گرین انجام بشه اصلا حرفه ای نیست و مورد قبول اغلب کاربران نخواهد بود. بررسی باید توسط شخصی بی طرف و معتبر انجام بشه.
ارسال قطعات گرین برای سایت های بین المللی هم کار بسیار سختی است به چند دلیل:
- محصولات گرین تنها در ایران عرضه می شوند. در واقع هدف برند از ابتدا این بود که Local Brand باشه. در نتیجه برررسی محصولات گرین برای عموم دنیا مهیج نخواهد بود. این جمله مشابه جمله ای است که ادمین بسیاری از سایت های خارجی در گذشته نسبت به ما عنوان کرده اند.
- به دلیل تحریم های موجود اغلب ادمین های وب سایت های خارجی از بررسی محصولات با برند ایرانی استقبال نمی کنند.
اتفاقا توصیه می کنم بحث کنید. انجمن برای همین بحث ها ایجاد شده. هر گونه سوال، ابهام، انتقاد و پیشنهاد دارید پیشنهاد می کنم در تاپیک مجزا عنوان کنید. شاید سوالات شما سوالات خیلی از دوستان باشه و بقیه هم استفاده کنند. اینجا قرار نیست در بحثی کسی پیروز بشه یا شکست بخوره! اینجا قراره تجارب و اطلاعات کاربران در کمال احترام به اشتراک گذاشته بشه.در مورد اون صحبت آقای موسوی بگم که من خودم آگاهانه نخواستم وارد بحث بشم گرچه اگه وارد بحث می شدم حتما جواب داشتم و پیروز می شدم و خیلی هم توی اینکار مهارت دارم.
حتی اگه حس می کنید نیازه، ما در تیم فنی گرین ممنون میشیم افتخار بدید و حضوری در خدمتتون باشیم و از نظرات شما استفاده کنیم. در این مورد لطف کنید به صورت خصوصی با بنده هماهنگ کنید.
دوست عزیزم هر محصولی کلاس قیمت و بازار هدف خودش رو داره. پاورهای با برند گرین هم کلاس قیمتی خودشون رو دارند. شما انتظار دارید پاوری که در برخی موارد نصف قیمت محصولات مشابه خارجی قیمت داره بهترین بهترین ها بشه؟ اینکه یک مدل پاور علیرغم قیمت بسیار بالاتر محصولات مشابه میاد و به صورت متوسط جزو 5 الی 6 پاور درخشان در رده توانی خودش قرار میگیره یعنی شکست خورده؟فقط این جواب من در پست 29 رو اگه دیده باشی می بینی که این پست پاسخ قاطع به کیفیت برند گرین بود که در تمامی موارد شکست خورده بود و خود آقای موسوی با رتبه بندی دید که با کیفیت ترین پاور گرین در جهان حرفی برای گفتن نداره حالا فرض کن پاورهای سری های دیگه رو برای مقایسه بفرستن که اصلا از لیست خارج میشن
آیا شما از ماهیت دقیق اون پارامترها و تست ها اطلاع دارید؟ پیشنهاد می کنم این تاپیک رو مطالعه کنید. بحث خوبی در این مورد شده:
اگر سوال دارید پیشنهاد می کنم در تاپیک مجزا بحث کنیم. بنده عضو تیم فنی مهندسی بخش منابع تغذیه سوئیچینگ شرکت هستم و کامل در جریان جزئیات فنی محصولات قرار دارم.کد:Just a moment...
مقایسه درست و منصفانه اینه که هر محصولی با محصولات مشابه در کلاس قیمت خوش مقایسه بشه. باقی سری پاورهای گرین هم انشاالله به زودی و با رفع محدویت های موجود حتما به وب سایت های معتبر خارجی ارسال خواهد شد و بنده مطمئنم بدون شک نتایج به گونه ای خواهد بود که در مقایسه با مدل های با قیمت مشابه، پیش مشتریان محترم گرین رو سفید خواهیم بود.
گرین هیچ وقت ادعا نکرده که بهترین بهرین ها رو به بازار عرضه می کنه. هدف و شعار این برند این بوده که محصولات استاندارد، با کیفیت و با بهترین کارایی نسبت به قیمت به بازار عرضه میکنه.

Bookmarks