هیچکس نمی تونه بگه که از پست های من نقل قول نگیرید بلکه اصلا اصول فروم ها به این شکله که برای اینکه طرف مقابل بفهمه که شما با اون دارید صحبت می کنید باید نقل قول بگیرید. پس اگه کسی گفت از پست های من نقل قول نگیرید فقط در صورتی می تونه این حرف رو بزنه که نظری منتشر نکنه چون اگه نظری منتشر کرد و فردی نظر مخالف اون فرد داشت می تونه نقل قول بگیره چون ممکنه رفهای اون فرد باعث گمراهی افراد دیگه بشه. پس شما نقل قول بگیر.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ryzen برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کولر نوتوس 100 اصلا 30 40 درصد خنک تر نیست این دروغ محضه. کولر خود اینتل جوابگوی تمامی کارهای هر کاربر هست اعم از رند و گیم به غیر از اورکلاک کردن.
اون حرف که من در مورد شما زدم احساس کردم می خوای پست های خودتو ادامه بدی و در ادامه پست ها با مدرک و سند بیای جلو و یک طوری صحبت کردی من یک لظه فکر کردم اومدی این قضیه رو ثابت کنی و فکر نمی کردم کلا متوقف بشی. مثلا همون لینک ها از خراب شدن هارد توسط پاور های گرین خودش یک سنده که ببینیم طرفی که اون مشکل براش ایجاد شده به کجا رسیده.
مثال نقض هم باید شما بیارید چون شرکت گرین محصولاتی تولید می کنه و مثال نقضش مشکل در این پاور هاست پس وقتی شما مدعی مشکل در این پاورها هستی مثال نقض باید از طرف شما باشه
در مورد اون صحبت آقای موسوی بگم که من خودم آگاهانه نخواستم وارد بحث بشم گرچه اگه وارد بحث می شدم حتما جواب داشتم و پیروز می شدم و خیلی هم توی اینکار مهارت دارم.
فقط این جواب من در پست 29 رو اگه دیده باشی می بینی که این پست پاسخ قاطع به کیفیت برند گرین بود که در تمامی موارد شکست خورده بود و خود آقای موسوی با رتبه بندی دید که با کیفیت ترین پاور گرین در جهان حرفی برای گفتن نداره حالا فرض کن پاورهای سری های دیگه رو برای مقایسه بفرستن که اصلا از لیست خارج میشن
لینک پست 29
فقط اینو هم دقت کن که ما اصلا پاور ایرانی نداریم و خود پاورهای گرین محصول شرکت های دیگه جهانه و البته پاورهای خیلی از شرکت های معتبر هم مثل کولرمستر همین ضعیت رو داره.
ولی در کل همین برند گرین اسما یک برند ایرانیه و بیشتر می شه گفت شرکت مونتاژ گرین یا جدیدا شرکت گارانتی و تعمیرات

Bookmarks