سلام. البته جناب امبد در آخرین پستشون چیز دیگه ای اشاره کردن. بله حتما سعی کنید قبل از همه چیز بررسی های سایت های معتبر رو چک کنید. مثل همین:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Speed Racer برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد بررسی محصولات گرین در سایت های خارجی متاسفانه به دلیل تحریم های موجود و ترس عجیب ادمین های وب سایت های معتبر از برندهای ایرانی دستمون بستست. وگرنه حرفه های زیادی برای گفتن داریم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدتوسط متخصصین سایت های معتبر جهانی تست میشه
بله. اگر اثبات بشه که پاور باعث ایجاد این مشکل شده خسارت سیستم پرداخت میشه. البته خوشبختانه خیلی وقته چنین مواردی گزارش نشده.یه سوال هم از شما دارم که اگه به فرض یک نفر یک سیستم بخره 30 میلیون و از پاور گرین استفاده کنه اگه مثلا یک درصد مشکلی در پاور گرین به وجود بیاد و باعث بشه که قطعات بسوزن شرکت گرین فقط خسارت پاور رو میده یا تعویضش می کنه یا خسارت کل قطعات رو میده. این سوال همیشه توی ذهنم بوده
البته من دوستانه به شما توصیه میکنم از برند گرین و کلا محصولات با برند ایرانی خرید نکنید چون طبق فرمایشات شما برداشت من اینه که به هیچ وجه به این محصولات اعتماد ندارید. پیشنهاد میکنم همواره کالایی رو خرید کنید که بهش اعتماد کاملی دارید.
یه پیشنهاد دیگه هم برای شما دارم و اینه که اگر وقت کردید نظرات خریداران پاورهای با برند معتبر در فروشگاه ها و فروم های خارجی رو هم مطالعه بفرمایید.

Bookmarks