سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hoosha برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با این پردازنده کافیه . ولی اگر قصد خرید I7 داشته باشید بعدا باید نوتوس 400 بگیری
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hoosha برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با این پردازنده کافیه . ولی اگر قصد خرید I7 داشته باشید بعدا باید نوتوس 400 بگیری
|
|
من مدتی خواستم پاور تهیه کنم،برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی جاها پرس و جو کردم،از خیلی از تعمیرکارها سوال کردم؛
ضمناً،برای پیشنهاد باید همه جوانب رو در نظر گرفت و ملاک استفاده حداقل چند نفر و بدون مشکل کارکردن با پاوره!
سری های uk گرین،عمدتاً خرابی هاشون بر سر هارد هست،خیلی از دوستان من که گرفتن بعد دوماه فرستادن گارانتی.
موقع خرید هم هرچی گشتم فقط پاور تعمیری uk موجود بود.
به هرحال استارتر میتونه هرچیزی بخره.در آخر یا خوشحال میشه از خرید یا خدای نکره پشیمان.
(من خودم از سری HP+ استفاده می کنم)
آخرین ویرایش توسط Ryzen در تاریخ 28-05-20 انجام شده است
گاهی با اندکی تفکر همه چیز تغییر می کند!!!!
اگه پردازنده رو به صورت باکس خریدی اصلا نیازی به خرید فن اضافه برای i3-9100F نداری و فن های ارجینال اینتل کاملا جوابگو خواهند بود و این ها در خط اینتل، تست شده هستند. اگه قرار بود که این فن ها از عهده خنک کردن بر نیان اصلا اینتل به بازار عرضشون نمی کرد. فرقی هم نداره که شما می خوای رندر کنی یا گیم بازی کنی یا 10 ساعت کار کنی چون هیچ تفاوتی نخواهد کرد.
خرید نوتوس پول را دور ریختنه.
اگه پردازنده ای بدون فن ارائه شده باشه خوب باید یک فن براش بخری.
فقط به صورت کلی گفتم بریا همه دوستان ولی اگه شما می خوای و پول داری حتی نوتوس 400 بخر برای من نوعی فرقی نمی کنه.
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ryzen برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه اینطوری نیست .برای اینکه مطمئن شوید از این پاور نیست میتونید با آقای مهدی موسوی صحبت کنید در گرین و تجربه خودم هم چنین چیزی را ندیدم . تقریبا تمام رنج های پاورهای گرین را تست کردم و مشکلی نداشتند .
DOOM999 (02-06-20), SajjadKhati (28-05-20), Speed Racer (28-05-20)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ryzen برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اتفاقا پاوری که در پست 2 از سری UK معرفی شده برای اون سیستم بهتر از پاور پست اوله. منظورم این نیست پاور پست اول مشکل داره بلکه برای اون سیستم پاور پست 2 مناسب تره.
گرین هم بهترین پاورها رو تولید می کنه خیالت راحت باشه
SajjadKhati (28-05-20)
دوستان من دشمنی ای که با شما ندارم D:
قضاوت با شما،توی این اوضاع نباید بی تفاوت بود چون یه سیستم الان خدا تومن شده
Just a moment...
به کمک همه دوستان حرفه ای نیازمندیم (مشکل خراب شدن هارد توسط پاورهای گرین سری uk؟ یا هاردهای توشیبا؟)
مطمئناً یه کاربر ساده به ریپل پاور و جزئیات اهمیت نمیده!راحت مینویسه پاور عالی بود!
من با آقای شعبانی و آقای موسوی که دو تعمیر کار خبره هستن مشورت گرفتم و پیشنهاد ندادن
Sent from my MI 4W using Tapatalk
گاهی با اندکی تفکر همه چیز تغییر می کند!!!!
شما پاور چه شرکتی رو پیشنهاد می کنی که عالی باشه مخصوصا برای سیستمی در حد 25 تا 30 میلیون.
چون خودم می خوام بگیرم الان به شک افتادم شما گفتی مخصوصا با نظرات تعمیرکارهای حرفه ای.
فرض کن اصلا دور گرین من خط کشیدم به نظرت بهترین پاور 650 و 750 و 850 چیه چون یکی از این ها رو باید بخرم
|
|
سلام مجددبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ryzen برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
صبر کنید من به آقای مهدی موسوی پیغام میدهم که خودشان این مورد را توضیح بدهند .
Mahdi_Moosavi
با تشکر
DOOM999 (02-06-20), SajjadKhati (28-05-20)
خیر . ملاک استفاده اگه میخواد در حد چند نفر باشه ، با استفاده ی یک نفر فرقی نداره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ryzen برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه قراره بررسی بشه ، حداقل باید چند صد تا چند هزار نمونه بررسی بشه .
ضمن اینکه بنده تجربه ی چند تا مدل ضعیف تر از سری گرین (سری eu) را دارم . هیچ وقت کیفیت مدل بالاتری مثل uk از سری های پایین تر اش مثل (eu) که بدتر نیست .
به نظر من مشکل ایشون از هارد ممکنه باشه . توی قطعات ، مشکل هارد ها بیشتر از همه هست . سری توشیبا ، که میشه گفت کیفیت بدتری نسبت به سیگیت باراکودا و wd blue داره .
باز هم مهندس موسوی بیان توضیح بدن .
AMD>INTEL (28-05-20)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks