اگر مثل خیلی ها تعصب خاصی روی برند اینتل ندارید (البته خود من روی AMDدارم ) پیشنهاد می کنم CPU تون رو AMD Athlon II X2 250 Regor 3.0GHz انتخاب کنید که تقریبا هم قیمت CPU انتخابی شماست و همانطور که می بیند قدرت پردازش خیلی بیشتری داره نسبت به CPU انتخابی شما و مزیت دیگه این انتخاب اینه که سوکت CPU انتخابی شما تقریبا دیگه داره قدیمی میشه و CPU های جدید اینتل روی این سوکت نیست در عوض سوکت CPU که من گفتم AM3 که سوکت جدید CPU های AMD و سوکت جدید تر از ان در حال حاضر نیست و اگر فرضا دو سال دیگه قصد عوض کردن CPU رو داشته باشید کمتر به مشکل می خورید و دست باز تری دارید در ضمن جدا از همه این مسائل مطمئنا حداقل در بازی CPU که معرفی کردم خیلی بهتره.

تعصب که نه،ولی برای کاری که قراره با این سیستم انجام بشه به نظرم این CPU جواب گو هست :دی

در مورد کارت گرافیک هم با اینکه برند گیگا بایت برند خیلی خوبی اما خوب پول اضافی تری برای برند معروف و گارانتی خودش میگره فکر کنم اگر کارت ati می بندید برند سافایر انتخاب بهتری باشه که برند تخصصی ATI در ضمن از گیگا بایت هم ارزان تر کارتهای مشابه اش و کیفیت خوبی هم داره فکر کنم اگر بازی می کنید 4730 بخرید برای شروع بهتر از 4670 البته خوب گرانتر هم هست .

درسته،ولی ماکزیمم هزینه رو برای VGA همین 110 در نظر گرفتم (البته سیستم برای گیم هم خیلی استفاده نمیشه که بیشتر هزینه کنم)

در مورد پست دوم هم خوب 9600 خیلی کم از 4670 قوی تره باید دید قیمت ها با هم چقدر فرق داره.
تقریبا یکی هست

در مورد قیمت قیمت هر دو cpu حدودا هفتاد هزار تومان
قیمت E7500 و E5300 هر دو 70 تومن هست؟! چون من یه جا دیدم 110-120 بود

م انتخابی شما تقریبا 65 هزار تومان که به نظر من برای این سیستم بهتره 4 یا 3 گیگ رم باس 800 ارزان تر بخرین با این پول
اینجا هم مشکل دارم،یعنی اگه رم 2 گیگ با باس 1066 انتخاب کنم خیلی تو کارایی تفاوت نداره؟
رم 4 گیگ CORSAIR - Dual Channel 4GB - 800-(2x2GB) - DHX CL5 هم همین حدود هست از لحاظ قیمت (حدود 80)

ممنون از پاسخ هاتون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید