اگر مثل خیلی ها تعصب خاصی روی برند اینتل ندارید (البته خود من روی AMDدارم ) پیشنهاد می کنم CPU تون رو AMD Athlon II X2 250 Regor 3.0GHz انتخاب کنید که تقریبا هم قیمت CPU انتخابی شماست و همانطور که می بیند قدرت پردازش خیلی بیشتری داره نسبت به CPU انتخابی شما و مزیت دیگه این انتخاب اینه که سوکت CPU انتخابی شما تقریبا دیگه داره قدیمی میشه و CPU های جدید اینتل روی این سوکت نیست در عوض سوکت CPU که من گفتم AM3 که سوکت جدید CPU های AMD و سوکت جدید تر از ان در حال حاضر نیست و اگر فرضا دو سال دیگه قصد عوض کردن CPU رو داشته باشید کمتر به مشکل می خورید و دست باز تری دارید در ضمن جدا از همه این مسائل مطمئنا حداقل در بازی CPU که معرفی کردم خیلی بهتره.
منظور از ان جمله تون رو هم نفهمیدم " باس سی پی یو 5300 که انتخاب کردم اگر تقسیم بر 4 بشه در نهایت 200 خواهد بود و رم هم تقسیم بر 2 میشه 533 ، آیا بهتره رم با باس 800 انتخاب کنم یا سی پی یو 5300 با رم 1066 قدرت بیشتری خواهند داشت؟ "
قرار نیست باس رم تقسیم بر 2 بشه یا باس سی پی تقسیم بر 4 نمی دونم منظور شما .
در مورد کارت گرافیک هم با اینکه برند گیگا بایت برند خیلی خوبی اما خوب پول اضافی تری برای برند معروف و گارانتی خودش میگره فکر کنم اگر کارت ati می بندید برند سافایر انتخاب بهتری باشه که برند تخصصی ATI در ضمن از گیگا بایت هم ارزان تر کارتهای مشابه اش و کیفیت خوبی هم داره فکر کنم اگر بازی می کنید 4730 بخرید برای شروع بهتر از 4670 البته خوب گرانتر هم هست .
در مورد پست دوم هم خوب 9600 خیلی کم از 4670 قوی تره باید دید قیمت ها با هم چقدر فرق داره.

Bookmarks