وقتی که اور نمی کنی چه فرقی می کنه چه رمی بگیری.این رمهایی که دوستان پیشنهاد کردن بیشتر برای اوره.
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز به نظر شما الآن که Q9550 که قیمتش اومده پایین و همچنین از نظر قدرت این CPU آیا باز هم Q6600 ارزش خرید رو داره ؟ میشه دلیلتون رو در مورد CPU پیشنهادی خودتون بفرمایید ./ ممنون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mrg66 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی که اور نمی کنی چه فرقی می کنه چه رمی بگیری.این رمهایی که دوستان پیشنهاد کردن بیشتر برای اوره.
|
|
من به خیال اینکه سیستم رو برای اور می خوای این رو پیشنهاد کردم چون هم ارزونتره و هم اور خوبی داره .راحت با یه اور ساده با یه مین p31 گیگا پرفورمنسش خیلی می ره بالا.
اما اگه قیمت برات مهم نیست همون Q9550 بگیر.این سی پی یو بیشتر برای اور بدرد می خوره
کاربر شهرسختافزار
اتفاقا سوال منم اینه که اگر منی که قصد اور رو ندارم آیا میتونم بجای کروشیال و یا تیم گروپ که قیمت بالایی دارند بعنوان مثال از رمهای پاتریوت و یا رمهای ارزانتر استفاده کنم ؟
اصلا جدای از اور آیا توانایی و قدرت رمهای ارزان قیمت کمتر از رمهایی مثل کروشیال هست ؟
رم رمه . هیچ فرقی نداره . اگه برای اور می خوای باید از رم های هتسینگ دار استفاده کنی . در غیر اینصور سعی کن ظرفیت رمت خوب باشه
با توجه به قیمت فعلی Q9550 و فنوم 2 920 و 940 من خرید Q6600 رو پیشنهاد نمی کنم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MVP برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
اساتید دیگه نظری ندارن ؟
استفاده میکنیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهر سختافزار
دوست عزیز قطعات انتخاب شده به نظر بنده قطعات خوبی هستند اما روی گرافیک بیشتر از یکسال نمیتونی حساب کنی البته در شرایطی که بخوای بازیهای روز رو با تمام جزئیات و آخرین رزولوشن اجرا کنی
برای این سیستم به نظر من این پاور جوابگو هست .
سپاس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
اگه اور نمی کنی می تونی از رمهای کینگمکس استفاده کنی که دارای گارانتی آواژنگ هستن و با مینهای گیگا کاملا مچ می شن.
در ضمن قیمت پایینی هم دارن ، توصیه می کنم به جای 4*1GB کروشیال چهار تا 2GB کینگمکس بخر از نظر قیمت فرقی نمی کنه!
هر کدومش الان 30 تومنه در مجموع میشه 120 تومن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بین رویا و واقعیت مرزییست به باریكی مو ، و این انتخاب شماست كه كدام را گزینشكنید! تخیل یا حقیقت
MVP (02-06-09)
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز این کینگ مکس مطمئن هستید که با مینهای گیگا سازگاری دارن یا نه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط gigabyte_technology برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد تو ویندوز 7 هشت گیگ رم شناخته میشن یا نه ؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks