MicroSystem (12-01-10), ripek (12-01-10)
قبلا خودم روی این موضوع فکر کردم که به جای اینکارها Corei7 860 بگیرم.
اما اولا حساب کردم حدود 400 تومن بیشتر پول لازم داره که فعلا ندارم.همین ارتقا هم میخوام توی چند مرحله انجام بدم .اونجوری باید چند ماه دیگه صبر کنم تا پول جمع بشه یکجا بگیرم.
ثانیا بر فرض دو سه سال دیگه بخوام دوباره ارتقا بدم به احتمال زیاد تکنولوژی و سوکت های جدیدتر از LGA 1156 اومده و همین حرفها که در مورد 775 میزنید اون موقع هم زده میشه.
بنابرابن با توجه به اینکه فکر میکنم همین Q9550 تا دو سه سال دیگه جوابگوی من هست ترجیح میدم کمتر خرج کنم.
با این حال همونطور که گفتم خودم هم وسوسه شدم که Corei7 بگیرم و بهش خیلی فکر کردم.
شاید هفته آینده فقط 5850 و مانیتور رو بگیرم که بین LGA775 و LGA1156 مشترکه.
بعد زمانی که خواستم Cpu بخرم با توجه به بودجم در مورد خرید Corei7 و رم DDR3 و مادربورد تصمیم بگیرم.
MicroSystem (12-01-10), ripek (12-01-10)
دوست عزیز در حال حاضر توجه کنید که یک Core I5 750 بسیار قویتر از یک Q9550 میباشد ونیز از لحاظ قیمت حدود 80 هزار تومان ارزانتر میباشد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mstf666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در ضمن به طور متوسط هر سوکت جدید اینتل تا 6-7 سال مورد استفاده قرار میگیرد.
aadam (19-01-10), J.Naderiii (14-02-10), MicroSystem (12-01-10), mstf666 (12-01-10), ripek (16-01-10)
|
|
چرا این 5850 توی ایران با قیمت جهانیش اینقدر فاصله داره ؟
توی سایت amd قیمت 5850 sapphire رو حدود 210 دلار زده.اینجا 340 تومنه.
گرونترین برند 5850 هم XFX هست که حدود 250 دلاره ولی اینجا جزء ارزنترین برندهاست فعلا.
XFX کیفیتش بهتره ؟
با این که دل خوشی از سازگار ارقام ندارم اما نظرتون چه ؟ XFX بگیرم یا نه ؟
در ضمن فکر میکنید اگر یک مقدار دیگه صبر کنم قیمت 5850 افت قابل توجهی میکنه یا نه ؟
گمان میکنم اشتباه میکنید قیمت جهانی این گرافیک حدود 300$ هستشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mstf666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لطفا اون لینک قیمت رو اینجا قرار بدین برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حق با شماست.قیمتش به یوروئه.من سایت اروپاییش رو دیدم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس اینجوری باشه اختلاف زیادی با قیمتهای جهانی نداریم.
به هر حال اینم لینک
ولی در مورد برند هنوز بین XFX و Gigabyte و Sapphire موندم...
دلم پیش گیگابایته.
فکرم درگیر XFX.
بقیه sapphire رو پیشنهاد میدن.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط mstf666 در تاریخ 16-01-10 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
دوست عزيز. همشون خوبن. گيگا هم عاليه و گارانتيشم خوبه. اما به نظر بنده اگر بتونيد XFX با گارانتي سازگارارقام تهيه کنيد به نسبت قيمت و گيفيت از بقيه بهتره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mstf666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب امروز رفتم مانیتور رو گرفتم.کلنگ ارتقا زده شده شد....
همون 23700 با قاب عکس رو 266 گرفتم از بازار ایران.
فروشنده گفت تا چند روز دیگه (احتمالا آخر دی) این بساط قاب عکس رایگان و ... تعطیل میشه و به حالت عادی برمیگرده.
قاب عکسش زیاد تعریفی نداره.رزولوشنش خیلی پایینه.هر بار هم که از برق در میاد تنظیماتش ریست میشه مثل ساعت و تاریخ و...
دیگه وقت نکردم بگردم توی بازار و قطعات رو قیمت کنم.عجله داشتم و بازار هم نیمه تعطیل شده بود...
آخرین ویرایش توسط mstf666 در تاریخ 17-01-10 انجام شده است
گرافیک 5850 Gigabyte هم گرفتم 368 تومن.
خواستم رم هم بگیرم که دوباره یاد Corei7 افتادم و منصرف شدم.فعلا با همین 2 گیگ کار میکنم.
اما چیزی که اساسی حالمو گرفت این مانیتورس که با 5850 بالا نمیاد(چه کابل آنالوگ.چه دیجیتال).با 8600 هم فقط توی ویندوز روشن میشد.
الان با مانیتور قبلیم اومدم...
فردا زنگ بزنم سام سرویس ببینم چی میگن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
واقعا عجيبه. آره به نظر من راه درستيه به شرط اينکه از سلامت سخت افزاري و بروز بودن درايورها و باياس مطمئن باشيد.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks