M29O1 (08-06-13), mojtabay21 (08-06-13), Rezasam1 (08-06-13), بابی فیشر (23-07-13)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M29O1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر بخواهید ویندوز را روی همین هارد نصب کنید بهترین هارد وسترن بلک است که 1 ترابایتش به سختی و به قیمت حدود 350 هزار تومان در بازار یافت میشود
در درجه دوم سیگیت سری باراکودا است که به آسانی و به قیمت حدود 250 هزار تومان میتوانید خرید کنید
ولی اگر شما یک هارد برای نصب ویندوز دارید و میخواهید یک هارد برای آرشیو داشته باشید وسترن گرین ، وسترن بلو و سیگیت se هاردهای مناسبی هستند
تفاوت این دو سری هارد در دور موتور ( سرعت ) و سیستم صرفه جوئی انرژی هستند
پینوشت : لطفا برای سئوالات خود تاپیک مجزا ایجاد بفرمائید
M29O1 (08-06-13), mojtabay21 (08-06-13), Rezasam1 (08-06-13), بابی فیشر (23-07-13)
جسارت نباشه ولی وقتی من تو سایت خود ایسوس زدم رزولیشن رو نوشته بود:D-Sub Max Resolution : 2048x1536برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DVI Max Resolution : 2560x1600 تازه تو ساتایه ایرانی هم میزنم رزولیشونو نوشته 1080*1920بازم میگما ببخشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
دوست گرامی گرافیک ضعیف تر از این هم میتونه رزولیشن بالاتر از hd را به نمایش بکذارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mojtabay21 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر شما این سیستم را برای وب گردی یا کارهای اداری میخواستید حتی 210 هم برای شما مناسب بود
ولی در بازیهای سنگین اگر پردازنده گرافیک ضعیف باشه تعداد فریم پائین اومده و بازی روان اجرا نخواهد شد ( اصطلاحا لگ میزنه )
fatemeh joon (09-06-13), Moein (08-06-13), mojtabay21 (09-06-13), Rezasam1 (08-06-13)
اقا نیما من رو ببخیشد که چند روزه شما رو به زحمت انداختم اما بنظر من بهتره خودتون یه کارت گرافیک خوب تا قیمت 850 تومن رو معرفی کنید ممنون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کدام شهر تشریف دارید ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mojtabay21 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر تهران هستید 6950 یا 6970 توی این رنج قیمت میتونید تهیه کنید
در شهرستان یک مقدار تهیه گرافیک "های اند" سخته
اگر تهران هستید و تمایل داشتید باها در پرایوت هماهنگ کنید تشریف بیاورید فروشگاه تا آمار دقیق بازار را براتون بگیرم
mojtabay21 (10-06-13)
کاربر شهرسختافزار
سلام ببخشید وسط حرفهاتون پریدم.کارت گرافیک asus gtx 650 ti برا بازی چطوره؟چه مانیور هایی براش بگیریم بهتره؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fatemeh joon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کارت خوبیه
برای این گرافیک کارت رزولیشن 1366*768 عالیه و رزولیشن 1680*1050 خوبه در رزولیشن 1920*1080 ممکنه روی بازیهای خیلی سنگین کم بیاره که میتونید رزولیشن یا کیفیت بازی را اندکی کم کنید
اگر محدودیت بودجه ندارید مونیتور را 22 اینچ fullhd تهیه کنید و همانطور که عرض کردم تنظیمات بازیهای بخصوص را اندکی پائین بیاورید ( البته در این شرایط میتونید گرافیک کارت را آورکلاک کنید )
fatemeh joon (11-06-13)
کاربر شهرسختافزار
با سلام نيما جان عزيز
در مورد اين جور كارتا اور كلاك تاثيري رو عمر وهمچنين گرماش نداره؟؟
kingsped (22-06-13)
|
|
سلام آرش جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
معمولا این کارتهای دارای هیت سینک جونداره که آورکلاک (بدون افزایش ولتاژ) افزایش دمای بسیار کمی به دنبال خواهد داشت
در این حالت فشاری به قطعات نخواهد اومد
STUXNET (11-06-13)
سلام من بازم اومدم با یه مشت سوال های چرت وپرتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید این دفعه میخوام بدونم این سیستمی که میخوام بخرم چطوره؟همونطور که قبلا گفته بودم برای بازی میخوام(البته در حد معمولی فقط بازی هارو بیاره نمیخوام با نهایت کیفیت اجرا کنم)و اورکلاک هم نمیکنم.فقط یه چیزه دیگه میخوام یه مانیتور دست دوم بگیرم میشه یه مانیتوری بگید که هم با گرافیک جور باشه هم قیمتش تا 350 400 باشه و هم گیر بیاد.خیلی ببخشید که من خیلی سوال میپرسم(ماشاالله سوال نیس که انشا مینویسم!!).ممنون از پاسختونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
CPU:Intel Core i3-3220
graphic card: Sapphire HD 7770
motherboard: asus P8B75-V
ram: KINGSTON - Dual Channel 8GB - 1600-(2x4GB) - HyperX
power: GREEN - GP600A-EU
hard disk: Seagate-SATA 3 - 1 TeraByte / 64mb buffer
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks