جواببببببببببب....چرا این فروم اینطوری شده؟هیشششششششششکی نیست
Printable View
جواببببببببببب....چرا این فروم اینطوری شده؟هیشششششششششکی نیست
بابا چرا اینقدر مته به خشخاش میزنی رمها را جا بزن حداکثر سیستم میسوزه خیلی بد شانس باشی برق منطقه هم میپره ، فدای سرت اونوقت میری یک نویش را میگیری .
در ضمن بدترین حالتی که من دیدم اینه که سستم با اون رمها بوت نمیشه باید یک رم نو جاش بگذاری.
در ضمن خودت گفتی رمها را توی ایران تست کرده اند. پس باید یک جوری از توی بسته بندی درشان بیارن که بتونند تستش کنند دیگه
آقای اسکندر مقدونی....
اینهمه عقده بازی و لج و لج بازی برای چی هست؟
چیزی غیر از این نیست که تو یک بچه ننه عقده ای هستی...
یکبار اومدی چرت و پرت گفتی و فکر کردی من با این شرو ور ها صحنه رو خالی میکنم....
نه عزیزم ..من پوستم کلفته و مثل تو بی ظرفیت نیستم....
تو فکر کردی اگه اینجا کسی چیزی نگه کار من لنگ میمونه....نه عزیزم...این افکار بچه گانه تو هست...
در ضمن فروم های زیادی در این دنیای مجازی هست...
خوبه بدونی من همزمان با این فروم سوالاتم رو در فروم p30world هم میپرسم....
چیزی که مشخص هست آدم های اینجا چیزی بارشون نیست.. و چون جواب یک سوال رو نمی دونند شروع میکنند به توهین.
از نظر من تو یک بچه عقده ای هستی که هنوز در جامعه نگشتی و طرز معاشرت با مردم رو بلد نیستی...
بچه ننه...جامعه مثل پدر و مادرت تو رو لوس نگه نمی دارند..میزنن تو گوشت که ندونی از کجا خوردی...
به جای زر زر کردن برو بگیر بخواب که شبت درازه..
باعرض سلام دوست مننقل قول:
خواهش میکنم ادب رو رعایت کنید و به دیگر دوستان توهین نکنید . در این فروم همیشه سعی شده به کاربران کمک بشه ولی بعضی ها مشکلشون مثل شما خاص هست .
در مورد رم ها خیلی رم های توی بازار پلمب نیستند و همگی برای برچسب گارانتی خوردن و تست اولیه دربشون باز میشه . برای اینکه بتونی رم هارو تست کنی روی سیستمت در اسلات های همرنگ نصبشون کن تا به صوت دوکاناله شناخته بشن بعد حتماً باهاش یک ویندوز نصب کن این خودشه نوعی تست تمام سخت افزار ها حساب میشه بعد توسط نرم افزار Memtest86 میتونی کل حافظه ها رو از نظر سلامتشون تست کنی اگر هم نمیتونی با این نرم افزار کار کنی به نظر من دونه دونه ماژول ها رو با یک بازی سنگین مثل Crysis تست کن یعنی اول یکی از ماژول رو هارو تست کن و بعد رم بعدی رو اضافه کن و اولی دربیار تا حد اکثر فشار روی رم ها باشه .