پاسخ: نظر شما درباره این سیستم
نقل قول:
میتونند قیمت بگیرند . بعد تهیه کنند . سایت لیون هم یک فروشنده هست و سود خودش رو میگیره . به نظر من قیمت اصفهان و لیون رو بگیرید و مقایسه کنید .
دوست خوبم..خوب راهش چی هست؟
بعد اینکه برای درایور مودم یو اس بی و درایور کارت کپچر که گفتم...راهی هست که بشه از اون ها در سون استفاده کرد؟
امشب میرم تو سایت های خارجی میگردم....شاید یه درایوری براشون باشه..
قبل از اینکه سیستم رو راه بندازم یک عکس از همه اتصالات آماده میکنم و اینجا قرار میدم تا شما هم ببینید و با اطمینان عمل کنم..ممنون از همه دوستان.:give_rose:
سلام.من در مورد اتصالات سیم های کیس و پاور به مادربورد سوال دارم.در زیر عکسی رو قرار دادم که بهتر بتونید به من کمک کنید.لطفا دوستان با تجربه کمک کنن که خدای ناکرده سیمی رو اشتباه وصل نکنم..ممنون
در عکس :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
شماره 1 : اتصالات جلوی کیس هست که این عکس فایل پی دی اف هست که از سایت گیگا دانلود کردم.
شماره 2 : آیا سیم های یو اس بی جلوی کیس رو به همین جا باید بزنم؟
شماره 3 : سیم ورودی پورت 1394 رو به اینجا زدم درسته؟
شماره 4 : سیم ورودی صدای جلوی کیس رو به این قسمت زدم که عبارت F_AUDIO داره..درسته؟
این کابل دو تا سر مثل هم داره که به هم وصل هستند و روی یکیشون نوشته HD AUDIO و روی دیگری AC97 نوشته ..که من HD AUDIO رو وصل کردم..درسته؟ و این دو تا چه فرقی با هم دارند؟
شماره 5 : اتصال 24 پینی که یک کابل از پاور به اینجا وصل میشه...
شماره 6 : اتصال 6 پینی که عبارت ATX_12V رو داره...
سوال من برای شماره 5 و 6 این هست که آیا باید هر دو این جاها به صورت همزمان به پاور وصل بشن؟
کاربرد و نقش هر کدوم از اینجاها رو بگید لطفا...
شماره 7 : قسمت سبز رنگ باید به دی وی دی رایتر وصل بشه(بوسیله کابل)...درسته؟
شماره 8 : شش تا جای زرد رنگ هست...کابل هارد باید به یکی از این قسمت ها وصل بشن..درسته؟(کابل زرد رنگ)
شماره 9 : محل اتصالات کابل های جلوی کیس
شماره 10 : مثبت و منفی این هارو نمیدونم...طبق عکس شماره 1 باید به مثبت و منفی اینها دقت کنم ولی نمیتونم تشخیص بدم که از کدوم طرف جا بزنم...و به عبارتی مثبت و منفنی این هاو نمیدونم ولی...
طبق عکس شماره 11 : پشت این سری ها ..بالای یکی از رنگ ها شکل یک مثلث به صورت برجسته هست..
مثلا در این عکس بالای سر رنگ نارنجی یک مثلث هست...
حالا مثبت و منفی این 3 سر چه طوری هست؟
power sw---reset sw--- HDD LED
وسوال آخر : به عکس شماره 1 نگاه کنید...من کابل power LED رو به قسمتی زدم که عبارت MSG داره(در عکس)
درسته؟
لطفا به تک تک سوال هام پاسخ بدین که هیچ ابهامی برای من باقی نمونه...خسته شدم..:41:..ممنون از دوستان:11:
لطفا مثبت و منفی اون 3 سیم رو مشخص کنید...
سری که فلش داره مثبت میشه؟؟؟؟؟
سوال 5 و 6 رو هم جواب بدین....
دوستانی که اینجا فروشنده بودن دیگه جواب نمیدن و اگر هم بدن از 3 کلمه تجاوز نمیکنه...
اینجا سهام داران فاکسکان و ازراک زیاد بودن...
ولی الان که قطعات رو خریدم دیگه آفتابی نمیشن.
مرسی از این همه کمک...بالاخره سیستم ما هم راه میوفته...
دوست من شما بهتره برای بار اول از یک کسی که وارده کمک بگیرید . راهنمائی میشه کرد ولی احتمال اشتباه از طرف شما زیاده
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
j, دفترچه بردتون کامل توضیح داده . فقط کمی دقت میخواد
ای بابا.....خوب بگید نمیخواهید کمک کنید.
شما مثبت و منفی اون هارو مشخص میکردی حل بود.باقیش که چیز خاصی نیست...
لطفا سریع مثبت و منفی اونها رو مشخص کنید...و بگید که به غیر از قسمتی که به پین 24 تایی مادربورد میخوره اون قسمتی که 8 پینی هست هم باید به صورت همزمان به پاور وصل بشه؟
من امروز رم سوپر تالنت 2 گیگ خریدم...که دورش یک جسم خارجی سیاه رنگ هست...هت سینک به اینا میگن؟
و این رم خوبه یا بد ؟
منتظرم...لطفا جواب بدین که دیر شد
جواب بدید.....
مثبت و منفی رو فهمیدم.سوال دوم رو جواب بدید...
بگید که به غیر از قسمتی که به پین 24 تایی مادربورد میخوره اون قسمتی که 8 پینی هست هم باید به صورت همزمان به پاور وصل بشه
نقل قول:
جواب بدید.....
مثبت و منفی رو فهمیدم.سوال دوم رو جواب بدید...
بگید که به غیر از قسمتی که به پین 24 تایی مادربورد میخوره اون قسمتی که 8 پینی هست هم باید به صورت همزمان به پاور وصل بشه
بله اون سوکت 8 پین هم برای تامین برق CPU شماست و برق اون رو هم باید متصل کنید اگر پاور جدید باشه که برق 8 پین هم داره ولی اگر نداشته باشه برق 4 پین داره که مخصوص مادر برد های قدیمی تر و کم مصرف تر در او صورت تبدیل 4 پین به 8 پین هستش می تونید از ان استفاده کنید.
نقل قول:
لطفا مثبت و منفی اون 3 سیم رو مشخص کنید...
سری که فلش داره مثبت میشه؟؟؟؟؟
سوال 5 و 6 رو هم جواب بدین....
دوستانی که اینجا فروشنده بودن دیگه جواب نمیدن و اگر هم بدن از 3 کلمه تجاوز نمیکنه...
اینجا سهام داران فاکسکان و ازراک زیاد بودن...
ولی الان که قطعات رو خریدم دیگه آفتابی نمیشن.
اولا فکر نمی کنم اینجا کسی باشه که اگر شما از ازراک یا فاکسکان خرید کنی پول تو جیب اونها بره مگه این که مستقیما از اونها بخرید اونوقت وظیفه شون به شما کمک کنند اونم نه وظیفه کاری فقط از این بابت که یه فروشنده خوب به خریدارش معمولا سرویس اضافه تر هم میده .
از اینها گذشته شما اسم پستتون هست نظرتون در باره سیستم چی اما توی اون کلی سئوال ریز درشت پرسیدین من که خودم وقتی اسن تاپیک دیدم فکر کردم حتمی یکی از همون پستهاست که سیستم معرفی کردم دیگه توش نیامدم شما سیستم خریدید و طبیعی هستش که دوست دارید خیلی سری راهش بندازید ازش استفاده کنید بهتر بود بار اول رو از دوستی یا کسی که این کار کرده می خواستید براتون جلو خود شما انجام بده تا کمی بیشتر اشنا بشید یکی از دلایل دیگه که شاید کمتر جواب دادند به خاطر این که کمک کردن به شما الان یه مسئولیتی هم داره چون ممکن با یه اشتباه ساده که به فکر کی نمی یاد اصلا انجام دادنش شما انجام بدین و سیستم به مورد بخوره طبیعی که اولین کسی رو که مقصر بدونید کسایی هستند که اینجا بطور ناقص شما رو کمک کردند .
در مورد اون 10 تا سئوال بالا هم ظاهره که همش حل شده اما اگر هنوز سئوالی بود جدا جدا تو تاپیک دیگه بگید تا زود تر دیده بشه و به جواب برسید
فقط راجع به اون دو تا " HD AUDIO و روی دیگری AC97 " یکی از این دو تا رو نصب کنید کافی و اگر بعد از ریختن ویندوز دید جک های جلو کیس کار نمی کنه ایراد از سیم ها نیست همینجا بگید تا بگیم چی کار باید بکنید به تنظیمات خود ویندوز مربوطه البته اگر کار نکرد .
سلام.دوست خوبم من که گفتم سهامداران فلان و فلان....فقط مزاح بود...
چون اینجا دوستان اکثرا اینارو پیشنهاد میدن...همین
این سوال رو جواب بدید ممنون میشم... :
امروز رم 2 گیگ سوپر تالنت خریدم....که بعدا متوجه شدم که از بقل قوطی رم...کاغذ دورش رو با تیغ یا هر چی بریدن..و سر شانه های اون هم خط افتاده و معلومه قبلا جا زده شده...
من به شک افتادم که نکنه رم خراب به من داده باشه....
آیا این رم ها هم در ایران تست میشن؟فروشنده گفت ضمانت داره ولی قوطی رم رو که باز کردم هیچ کاغذی چیزی مبنی بر ضمانت نداشت و در سایتی که روی رم زده هم رفتم ولی همش انگلیسی بلغور کرده...
نظرتون چیه؟
و اگر خدای ناکرده رم خراب باشه...بعد که سیستم رو میخوام راه بندازم چه مشکلی پیش میاد؟
منتظرم..