خوب دوستان مرسی از این همه راهنمایی های خوب و کاملتون.
واقعا استفاده کردم.
ولی من تا حداکثر آخر بهمن و یا دیگه فوق فوقش اسفند می تونم صبر کنم چون به یه سیستم پرقدرت نیاز خیلی زیاد و فوری دارم!!!!!
می دونید که من کارم هیچ ربطی به گیم نداره و بیشتر من کارم گرافیک و طراحی های چند لایه با طیف وسیعی از برنامه های adobe هست و تبدیل و ویرایش فیلم !!! برای همین نمی تونم هر موقع که دلم خواست برای خرید جدید برنامه ریزی کنم!!! الان فرصت و امتیاز خرید این سیستم رو با این بودجه دارم و باید روی چندین پروژه کار کنم و چندین و چند کار دیگه که برای آینده برنامه ریزی کردم که باید خیلی سریع و به موقع به اهدافم برسم برای همین
باید تا آخر این سال یه سیستم پرقدرت داشته باشم تا بتونم کارهایی که می خوام رو به بهترین نحو انجام بدم و البته شاید در آینده مثلا 4 سال دیگه از اورکلاک هم استفاده کردم البته با کمک یه متخصص!!!
می دونم این پردازنده های جدید با مادربردهاشون فوق العاده هستند و همه نظرات شما دوستان رو کاملا قبول دارم ولی مشکل اینجاست که من وقت زیادی ندارم!!! اگه بخوام تا سال آینده که خوب معمولا از خرداد به بعد باید بخرم صبر کنم قطعا از برنامه هام عقب می مونم و ضرر می کنم در ضمن این تکنولوژی های جدید همونطور که گفتم خیلی زمان می خواد تا بتونند همه نرم افزارها رو پشتیبانی بکنند و در ثانی قطعات سازگار با این تکنولوژی تا بیاد و به ایران برسه بعدش هم به قیمت ایده الش برگرده که خب مسلمه باید بیشتر از چند ماه و حداقل تا آخر سال آینده باید صبر کنم تا بتونم یه سیستم کاملا یکپارچه و یکدست و سازگار با پردازنده و مادربردهای جدید تهیه کنم و تازه تا اون زمان هم قطعا نخوام تونست از تمام قابلیت های این نسل استفاده کنم چون نرم افزارهای زیادی رو این ها پشتیبانی نخواهد کرد!!!!
با توجه به همه این دلایلی که عرض کردم می خوام از شما کمک بگیرم تا بهترین سیستمی که با بودجه 2,350,000 تومنی بشه تا آخر همین سال خرید و مناسب کار من هم باشه رو بهم معرفی کنید.
اما در مورد سیستمی رو که انتخاب کردم و در مورد کارت گرافیک 8800gts باید عرض کنم که این کارت گرافیک رو به توصیه چند تا متخصص انتخاب کردم چون به اعتقاد اونها 8800GTS در کارهایی غیر از گیم بسیار بهتر از مدل 9800GTX عمل می کنه و پردازش و بازدهی بهتری داره!!!
حالا نظر شما رو هم می خوام بدونم
بازم ممنونم دوستان بسیار عزیز........

Bookmarks