سلام
من یه سوال کلی دارم
چه جوری میشه فهمید که سیستم مچ هست یا نه؟؟؟
مثلا یه نفر یه کاغذ میده یه مشخصات یه سیستم روشه از کجا بفهمیم که سیستم مچ هست یا خیر
ممنون
کاربر شهرسختافزار
سلام
من یه سوال کلی دارم
چه جوری میشه فهمید که سیستم مچ هست یا نه؟؟؟
مثلا یه نفر یه کاغذ میده یه مشخصات یه سیستم روشه از کجا بفهمیم که سیستم مچ هست یا خیر
ممنون
|
|
کاربر شهرسختافزار
درود.
سیستم اگر مچ نباشه،اصلا قابل استفاده نیست! در مورد مچ بودن سخت گیری نکنید.همه ی قطعات روز بازار با هم مچ هستند. شخصی نمیاد که CPU AMD را روی مادربرد اینتل ببنده! یا کارت گرافیک AGP را روی مادربرد PCI Express ساپورت
فقط بایستی مشخصات مادربرد را نگاه کنید،که مثلا ساپورت باس رمش چقدره و رمی بالاتر از ساپورتش نباشه.(اگر باشه هم مشکلی پیش نمیاد)
مهمترین اصل اینه که پاور سیستم مناسب و مرغوب باشه.که برای اکثریت سیستم های روز یک پاور 430 وات ریل کافیه.
یه سری جزئیات هستش مثل ساپورت کردن مادربرد از SATA III و USB 3.0 که مثلا اگر فلش USB 3.0 و یا هارد یا SSD پرسرعت داشتید بتونید نهایت بهره را ببرید.
در مواردی پیش میاد که بخواهید از کارت های گرافیک چندگانه SLI و کراس فایر استفاده کنید که در این صورت اگر مادربردتون اینتل ساپورت بود،کارت گرافیک nvidia در غیر اینصورت کارت AMD/Ati استفاده کنید.
در نهایت اینطور فرض کنید که تمامی قطعات به شکلی طراحی شدند که با هم مچ باشند! و اگر مچ نباشند،قابل نصب و اتصال به یکدیگر نیستند
djamir1000 (26-03-13), dramirali021 (19-04-13), hesam_dj10 (26-03-13), life24 (26-03-13), mehrdad_ab (26-03-13), ravegoat (26-03-13), Rezasam1 (26-03-13), smrbh (26-03-13)
سلامیا کارت گرافیک AGP را روی مادربرد PCI Express ساپورت
این مورد رو امکان داره توضیح بدید؟
Rezasam1 (26-03-13)
کاربر شهرسختافزار
البته من خودم درست بلد نیستمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط life24 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی فکر کنم که این جوری باشه که کارت گرافیک AGP حالا یا از لحاظ سخت افزاری یا از لحاظ مشخصات فنی به مادربرد های PCI exprees نمیخوره
مثل اینکه بخوای قطعات مک رو روی pc ببندیم
این چیزیه که من فهمیدم
حالا اگه اشتباهه لطفا تویح بدین
Over_Cracker (26-03-13), ravegoat (26-03-13), Rezasam1 (26-03-13)
کاربر شهرسختافزار
دقیقا همینطور هستش که دوستمون گفتند.یه مثال ساده زدم از اینکه قطعات طوری ساخته شدند که اگر مچ نباشند،به یکدیگر قابل اتصال نباشند.مثلا رم های DDR2 با اسلات DDR1 ناسازگاره و یا کارت های AGP با اسلات PCI Express و یا در همین اسلات AGP اگر ولتاژ یک کارت سازگاری با اسلات مادربرد نداشته باشه،به دلیل شکاف های مخصوص هر ولتاژ،کارت به درستی در اسلات جا نمیگیره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hesam_dj10 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و اما یک مورد دیگه که لازم شد بیان کنم:
در مورد CPU های AMD مثل سوکت AM2/AM2+AM3 باید این مورد را در نظر بگیرید که CPU های جدیدتر،مادربردهای قدیمی تر را ساپورت میکنه(برای مثال پردازنده Phenom II X4 955 که با سوکت AM3 معرفی میشه با مادربردهای DDR2 که با سوکت AM2/AM2+ شناخته میشن سازگاره اما CPU های قدیمی تر مثل Phenom II X4 940 که با سوکت AM2+ شناخته میشن با مادربردهای DDR3 ناسازگارن و اصلا سیستم راه اندازی نخواهد شد در چنین حالتی.
دلیلش هم اینه که پردانده های سوکت AM2+/AM2 از کنترلر حافظه DDR2 پشتیبانی می کنند و نه از DDR3 اما پردازنده های سوکت AM3 کنترلر حافظه داخلیشون هم از DDR2 و هم از DDR3 پشتیبانی میکنه. و از اونجایی که این پردازنده ها و سوکت ها همگی باهم قابل اتصال میشن،ممکنه که کاربران را دچار سردرگمی بکنه و دچار اشتباه بشن که در این مورد خاص بایستی دقت کنید. و نکته دیگه اینکه اگر از پردازنده های AM3 روی مادربردهای AM2/AM2+ استفاده کنید،به دلیل کمتر بودن فرکانس HT مادربردهای AM2،حداکثر بازدهی را نخواهید داشت و همچنین از قابلیت RAM های DDR3 که پردازنده های AM3 پشتیبانی می کنند محروم خواهید بود.
شاد باشید.
dramirali021 (19-04-13), Erfan. (27-03-13), Exclusive (20-04-13), hesam_dj10 (27-03-13), life24 (26-03-13), ravegoat (26-03-13), Rezasam1 (26-03-13), smrbh (27-03-13)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks