با سلام
خوب سیستم رو برای چی میخواین ؟
دست دوم میخواین خرید کنید؟
کاربر شهرسختافزار
OS Name Microsoft Windows 7 Ultimate
Version 6.1.7600 Build 7600
System Manufacturer Gigabyte Technology Co., Ltd.
System Model EP43-UD3L
System Type X86-based PC
Processor Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7400 @ 2.80GHz, 2834 Mhz, 2 Core(s), 2 Logical Processor(s)
ATI Radeon HD 4670 (Microsoft Corporation WDDM 1.1)
RAM 2.0 GB
Flatron LG w1952s
|
|
کاربر شهرسختافزار
با سلام
خوب سیستم رو برای چی میخواین ؟
دست دوم میخواین خرید کنید؟
Comodo Internet Security
عضو VIP شهرسختافزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط falsecreature برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به انجمن خوش اومدین
سیستم رو تازه خریداری کریدن ؟ یا چند وقته که داره براتون کار می کنه ؟
مشخصات سایر قطعات ؟
روی هم رفته اگه بخوام بگم :
پلتفرم 775 دیگه داره از دور خارج میشه ، اگه این سیستم رو قبلاً خریدین که هیچ ، با توجه به نیاز و کاربریتون یا به استفاده ازش ادامه بدین یا اگه کفایت نمی کنه ، سیستم رو آپگرید کنید
ولی خرید همچین سیستمی رو توصیه نمی کنم
موفق باشین.
کاربر شهرسختافزار
آقا واقعا فکر نمی کردم به این زودی جواب بدید،چقدر این سایت فعاله.دستتون درد نکنه که جواب دادید
من این سیستمو یک سال پیش خریدم
تقریبا 850 تومن
مصرف خونگی دارم و نه برای کار و ...
می خواستم ببینم پیشنهاد شما برای ارتقاش چیه؟یعنی کدوم قطعه رو بهتره که ارتقا بدم؟
اینکه گفته بودین پلتفرمش داره از دور خارج میشه کلا واسم نامفهوم بود،من که گفتم چیزی بارم نیست لطفا زیر دیپلم واسم توضیح بدید.مرسی.دستتون درد نکنه.
عضو VIP شهرسختافزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط falsecreature برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خواهش می کنم
خب بخوام به زبان ساده بگم ، سیستم های جدید تری از سیستم شما هم اومدن
ولی اونطوری که من فکر می کنم برای کاربریتون سیستم فعلی کفایت می کنه ، فقط 2 گیگ رم برای سیستمتوت اضافه کنید بهتر میشه
فضای هاردتون هم کم بود یه هارد 500 اضافه کنید و همین .
و اگر قصد دارید سیستمتون به روز باشه که باید قطعات فعلی رو بفروشین و یک سیستم جدید تهیه کنید که من فکر می کنم با توجه به کاربریتون ضرورتی نداره و سیستم فعلی جوابگوتون هست.
موفق باشین.
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks