با تشکر از جوابتون . ممکنه یه کارت گرافیک برای بازی در رده متوسط پیشنهاد بدین ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
با تشکر از جوابتون . ممکنه یه کارت گرافیک برای بازی در رده متوسط پیشنهاد بدین ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کارت amd 7850 یا 7870 کارت 660ti nvidia یا 670برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza_4247 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
660ti تا یک هفته دیگر ریلیز میشه که کارت فوق العاده خوش قیمت و قدرتمندیه ( حدود 200 تا 250 دلار احتمالا قیمت میخوره)
قیمتها را چک بفرمائید اگر گران بود بفرمائید تا کارت سبکتر معرفی کنم
reza_4247 (10-08-12)
کاربر شهرسختافزار
اگه یه کارت خوب بخوام فکر کنم باید همین حدودا هزینه کنم . فکر میکنم اگه مشخصاتش خوب باشه بتونم بخرمش . چند تا سوال دیگه هم دارم که ممنوم میشم راهنمایی کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سرعت خواندن و نوشتن 2 عدد هارد دیسک SATA3 با raid 0 بیشتره یا یک هارد SSD ؟ اگر SSD بیشتره در مقابل 4 عدد هارد SATA3 با raid 0 چطور ؟
این سوالم شاید کمی خام باشه ولی CPU Core i5 نسل سوم بهتره یا CPU Core I7 نسل دوم ؟ از لحاظ قدرت پردازش و سرعت
AMD FX-8150 بهتره یا Intel Core i5 3570 ؟ از لحاظ قدرت و سرعت
در مورد هارد لطفا این پست را مطالعه فرمائید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza_4247 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
i7 قویتر است
پردازنده 8120 با پردازنده 8150 تفاوت چندانی ندارد و گمان میکنم در vm که کاربری اصلی شماست به دلیل دارا بودن 8 هسته واقعی بهتر عمل کند.
Over_Cracker (10-08-12), reza_4247 (10-08-12), smrbh (10-08-12)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks