یه مثال برای سرعت پردازنده :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hamed Spyro برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما برای شما که بیشتر کارتون دانلود هست پردازنده های ضعیفتر(منظور از ضعیف ، کمتر از 2600k که در نوع خودشون قوی هستند ) هم پاسخگوی نیازتون خواهد بود .
صدای سیستم هم زمانی کم خواهد بود که یه کولر مناسب برای پردازنده تهیه بشه ، تا این کولر دوران کمتر ، اما باد بیشتری رو گردش بده .
فن بکار رفته در پاور از نوع مرغوب بوده و نویز کمی ایجاد کنه که پاور معرفی شده تقریباً همچین مشخصاتی رو داره .
و اگر کارهای گرافیکی سنگین ندارین ، از گرافیک کارتی استفاده بشه که سایلنت یا به اصطلاح بدون فن هست.
در ضمن نوع کیس بکار رفته هم خیلی مهم هستش ، یعنی کیس هایی با ورق های کلفت تر ( به اصطلاح مرغوب تر ) خیلی کمتر از یه کیس 20 تومنی صدا رو به بیرون انتقال میدن .






پاسخ با نقل قول
Bookmarks