molana (23-02-10)
molana (23-02-10)
نمیا جان منظورم تاپیک بررسی مادربردهای ازراک بود . خوشبختانه چشمم میبینه که شما چی پیشنهاد دادید ولی بحثی که مطرح کردم مربوط به نظر شماست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
پس بنده همون سيستم پيشنهادي نيما رو تاييد مي کنم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط molana برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
nima_hl (24-02-10)
کاربر شهرسختافزار
منم یه روز دقت کردم دیدم جایی که موس و کیبورد به مادربورد وصل میشه روش نوشته فاکسکان،تعجب کردم گفتم جریانش چیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید و خیلی چیزهای دیگه روی بردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
l don't care about the truth anymore, What's real doesn't matter, What's important is how we live our lives
کاربر شهرسختافزار
جريانش اينه که کمپاني بزرگ فاکس کان واسه برندهاي مادربورد قطعات مصرفي مثل اسلاتها و ... توليد مي کنه. حتي واسه برندهاي مطرح. اين کمپاني واقعا محصولاتش خوبه. اما توي ايران متاسفانه به علت عدم تبليغات و ... زياد ازش استقبال نميشه و عموم زيادباهاش آشنايي ندارن.
Hamid2547 (25-02-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks