کسی نبود !!!؟
سلام دوستان ،
یه مشاوره جهت خرید سیستم خانگی با کاربرد عمومی ( و تا حدودی بازی ) ازتون دارم و اینکه لطفا ً از برندهای معرفی شده پیشنهاد بدید و قیمت قطعات رو هم برام ذکر کنید .
مانیتور سامسونگ یا الجی HD
سی پی یو حتما ً AMD
گرافیک حتما ً ATI
مادربرد گیگابایت یا ایسوس( بخصوص گیگابایت )
باقی قطعات از هر برندی باشند مهم نیست .
قربون شما ... با تشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کسی نبود !!!؟
کاربر شهرسختافزار
سلام دوست عزيز. پيشنهاد بنده:
CPU : AMD Phenom II-X4 925 Box قيمت 167000 تومان.
M.B : GA MA770UD3 قيمت 95000 تومان.
Monitor : LG Flatron W2261VP قيمت 220000 توامن.
H.D.D Western Digital Caviar 500GB-Blue قيمت 52000 تومان.
Power 430Watt Green+ Case قيمت متوسط 70000 تومان.
RAM 2*1GB DDR2 Bus800MHz-Super Talent قيمت 42000 تومان.
VGA : MSI ATI Radeon HD4350 -1GB قيمت 48000 تومان.
DVD Writer Sony Ortirac 24X قيمت 27000 تومان.
K.B + Mouse Gaming A4Tech قيمت 22000 تومان.
مجموعا 741000 تومان.
سيستم خوبيه و پردازندش هم چهار هسته اي هست. مانيتور هم Full HD هست. حيفه که اين 141000 تومان مازاد رو خرج نکنيد.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام دوست عزیز ؛
من واسه اینو اون سیستم جمع می کنم مال خودم که نیست بخوام این 140 رو خرج کنم !!!
لطفا ً در همون رنج قیمتی که عرض کردم پیشنهاد بدید . ممنونمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این لیست منه
cpu athlon ii x4 620
main foxconn a78ax-k
ram 2gb ddr2 gskill
vga 4770 sapphire
case silvershark
power 460w coolermaster
dvd/rw asus
بزرگوار پست اول بنده را نخواندید !؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مادربرد را از برند گیگا معرفی کنید !
همینطور پاور گرین
رم هم ddr3
به مانیتور اشاره نکردید !!!
|
|
GA-MA770T-UD3P 108برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط molana برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
athlon ii x3 425 80
apacer 1066 cl7 ddr3 2gb 44
ati 4670 80
asus/liteon dvd r/w 30
samsung f3 500 gb 59
case zeus 20
eram 350 18
samsung 1633 125
muse+key+ speaker 30
بزرگوار من گیگابایت کار نمیکنم . چون قبول ندارم . پاور پیشنهادیم هم کولر مستر هست کاری به برندهای متفرقه دیگه ندارم . مونیتور هم با این رنج 20 اینچ aoc انتخاب خوبیه با قیمت 150 تومن . روی چیپ 770 دیگه ddr2 یا ddr3 نداره . چیزی حدود 65% از المانهای بردها دیگه ساخت شرکت فاکسکان . میدونید اپل هم برای ساخت آیفون با فاکسکان قرار داره . همین مشکل با amd قبل از پیدایش فروم های اینترنتی داشتیم . به هر کی نگاه میکردی amd بگیری سریع میسوزه . درباره برند ازراک هم به نیمای عزیز هم گفتم باید صبر کرد اگر جوابش مثبت بود من هم با نیما موافق میشم . گیگابایت در واقع چه برتری به بقیه داره فقط ما خیلی بزرگش کردیم .
امید جان مین پیشنهادیم گیگابایت هستش نه ازراک برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درسته و متوجه هستم شما چی میگید ولی وقتی مشتری گیر بده فلان چیزو می خواد که من نمی تونم هی بگم نه اونیکی بهتره !!! اونوقت فکر می کنه ریگی تو کفش ماست !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما در مورد aoc من تا حالا باهاش کار نکردم چجوریه !؟ گارانتیش مال کجاست !؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks