باید از دوستمون تشکر کنیم که سایت www.t-va-n.com رو بهمون معرفی کرد. چون قیمتاش از همه بهتر بود.
تو اینایی که من چک کردم قیمت www.rayaneh.com افتضاح بالا بود گاهی تا 10 هزار تومان در کالاهای زیر صد هزار تومن اختلاف داشت ! می تونید اصلا بهش سر نزنید برای چک کردن قیمت
در مورد www.digikala.com هم باید بگم که اینم مشابه قبلی بود و قیمتاش اصلا مناسب نبودن
سایت lioncomputer.ir چیزی مابین گرون و خیلی خوب بود ! در واقع به نظرم قیمتاش متوسط بود.
اما سه سایت www.fafait.ir و www.kimiaonline.com و www.t-va-n.com بهترین ها بودن که قیمتاشون خیلی نزدیک به هم بود ... البته با اختلاف کمی www.t-va-n.com بهتر بود.
در مورد جهان پردازش موقعی که قصد خرید جدی داشتم یه زنگ هم به این شرکت می زنم و خبر قیمتاش رو بهتون میدم... تصور من در این چند سالی که از جهان پردازش خرید کردم اینه که قیمتاش در حد سه سایت فافا ، کم یاب و www.t-va-n.com باشه ...
سایر سایت ها هم که یا باز نشد ! یا موجودی نداشتن یا قطعاتشون مال خیلی وقت پیش بود ( آپدیت نشده بودند)
منتظریم که دوستان بازم سایت معرفی کنن
ضمنا تو این فروم یعنی هیچ کس تو کار فروش سخت افزار نیست ؟ قیمتای 27 تیر بازار هم که بالا هست می تونن مقایسه کنن قیمتاشون رو با اونا ...

Bookmarks