دلیل خاصی داره از این مرورگرها استفاده میکنید ؟
از طرفی با توجه به لیست زیر ، پردازنده شما رسما توسط ویندوز 11 پشتیبانی نمیشه!
هم حریم خصوصی بهتری دارن و در مورد ویوالدی شخصی سازی فراوان داره و هم کلا در سرعت و سبکی بهتر از کروم هستند.
بله پردازنده ساپورت نمیشه ولی فکر کنم حتی نسل هفتی ها هم برای ویندوز 11 ساپورت نمیشن ولی خوب خیلی خوب داره کار میکنه خودمم تعجب کردم. بیشتر از یکسال هست که ویندوز 11 دارم.

درمورد بودجه چیزی نگفتین - قصد ارتقا به نسل 6 ندارید تا از مزایای DDR4 و گرافیک آنبورد قوی بهره مند بشید؟
حقیقتا اگر بخوام سیستم جدید بگیرم میرم یک سیستم نسل 12 core i3 یا core i5 میگیرم که از 13 تا 25 تومان میشه ولی فعلا دست نگه داشتم واسه خرید سیستم.

تقریبا حدود 6 گیگ را داره در اون لحظه از page file هارد به عنوان رم استفاده میکنه که در مواقعی که میخواد از این اطلاعاتش در هارد استفاده کنه ، سرعت سیستم به شدت کند میشه
پس برای طول عمر هارد SSD هم که شده حتما باید رم رو به 16 ارتقاء بدم.

اگر مصرف پردازنده بالاتر باشه یا کلا مادربرد مدار تغذیه ی خوبی نداشته باشه ، توی طول عمر خود مادربرد تاثیر داره (البته کیفیت پاور هم نقش خیلی مهمی توی این قضیه داره) .
_حالا بنظرتون مادربرد ما که از سال 2016 (اواخر 2015) 24/7 روشن بوده عمرش میرسه Core i5 رو چند سالی برای ما ساپورت کنه؟ یکم وقت این قطعات رو اضافه نکنم مادربرد بره کمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تازه پاور سیستمم تا همین دو سال پیش 300 وات گرین بود.
_راستی پاوری که الان دارم (400 گرین) پاسخگوی این ارتقاء هست؟ تو سایت گرین که محاسبه کردم گفت کل مصرفم 210-215 وات هست که اگر 100-150 وات هم اضافه تر محاسبه کنیم میشه 365 وات که باز زیر 400 هست.
البته دو تا کارت تماشای شبکه های تلویزیونی (مدل S نه T یا انالوگ تو فروم نمیشه نام برد) هم رو سیستم هست ولی با تمام این اطلاعات که به سایت محاسبه گر گرین دادم بازم گفت 215 وات مصرف سیستم هست.
_کولر برای CPU i5 و i7 چه مدلی معرفی میکنید؟

ببخشید خیلی طولانی شد.
خدا خیرتون بده.