ضمن تشکر از همه دوستان ابتدا عذرخواهی میکنم بابت فونت. از افزونه Dark Deader استفاده میکنم متوجه نشدم فونت خاکستری هست. اونجا فونت رو سفید روی صفحه مشکی نشون میده.
ویندوز 11 21H2 نصب دارم که اتفاقا از ویندوز 10 خیلی سریعتر برام کار میکنه. از مرورگر Vivaldi و Brave استفاده میکنم. Vivaldi گاها تا 2.5 گیگ از رم رو اشغال میکنه البته وقتی که تبهای زیادی باز باشه. وقتی رم کم بیاد خودش اتومات تبهایی رو غیرفعال میکنهدرمورد 85 درصد پر شدن رم به نظرم ویندوز جدید نصب کن - چون با آپدیت جدید کروم شما اگه 1000 تا تب هم باز کنی دیگه مثل قدیم رم رو اشغال نمیکنه و اصطلاها تب های بدون استفاده رو غیرفعال میکنه و این مقدار از درگیر شدن رم در سیستم شما غیرعادی هست.مگر اینکه دیگه خیلی برنامه همزمان باز کنی- در 2023 حداقل 16 گیگ رم واقعا ضروریه
این آپدیت بایوس یکم میترسونتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید از کجا بفمم برای آپگرید کدوم CPU ها احتیاج به بایوس داره؟ الان بایوس مادربردم برای 15-May سال 2015 هست. ورژن 2303بر اساس سایت Asus مادربرد شما تا i7 نسل 4 رو هم پشتیبانی میکنه (نیاز به بروزرسانی bios داره)
ممنون سجاد خان از راهنمایی جامع تون. منظورم این بود که با این که همین سیستم فعلیم ضعیف هست ولی ویندوز 10 رو هم تونستم مجازی سازی کنم. البته در صورت ارتقا سیستم با مجازی ساز شبکه رو هم یاد خواهم گرفت.درباره ی cpu هم بیشتر بستگی به نوع کارتون داره ولی برای استفاده از یک نرم افزار مثل برنامه نویسی VS 2022 ، پردازنده ی 4 هسته ای پیشنهاد میشه (پس پردازنده هایی مثل 4460 یا بالاتر ، پیشنهاد میشه) . اینکه مثلا در مجازی سازی ، چه کاری میکنید و در حین استفاده آیا به cpu با چند هسته نیاز داره ، کاملا بستگی به کار و نرم افزارهایی که در اون استفاده میکنید بستگی داره بنابراین نمیتونم چیزی دراین باره بگم .
الان مقدار In Use 6.1GB است و مقدار Commited 11.9/16.9GB است.85 درصد از رم ، استفاده ی زیادی هست .
کلا رصد کنین که استفاده از رم ، هیچ وقت بالاتر از 80 درصد نره (70 درصد مقدار ایده آل تری هست) (مقدار Commited در سربرگ Performance در Task Managed ، اختلاف خیلی زیادی با مقدار In Use نداشته باشه) . وگرنه معمولا به این معناست که رم تون برای نرم افزارهای مورد استفاده تون ، کم هست
رم و سی پی یو رو میشه به دست دوم بودنشون اطمینان کرد ولی بقیه قطعات بخصوص مادربرد خیلی سخت میشه. پس بنظرتون روی این سیستم بستن Core i7 ممکنه گلوگاه ایجاد کنه بخاطر مادربرد؟اما مادربردتون فقط 3 مدار تغذیه داره و احتمالا هم زیاد کار کرده . مصرف 4670 هم بالاست . علاوه بر خنک کننده ی خوب ، بهتر بود که مادربرد بهتری داشته باشه (هر چند مادربرد خیلی ضعیفی نیست ولی چندان خوب هم شاید نباشه) .
من یک خمیر سلیکون Z5 یا Z9 فکر کنم دارم ولی برای 6-7 سال پیش است. اینها تاریخ مصرف دارند یا میشه برای CPU جدید استفاده اش کرد؟
راستی گرافیک داخلی Core i5 با Core i7 این نسل تفاوت چندانی که ندارند؟ فیلمهای FHD رو راحت ساپورت میکنند دیگه مثل کارت گرافیک الان خودم که Asus EN210 هست؟
Bookmarks