iranhadi1404 (05-08-12)
سلام دوستان
یکی از دوستانم قصد خرید سیستم برای شرکت و انجام کارهای گرافیکی ( فتوشاپ، تریدی مکس، و از همه مهمتر تدوین فیلم پرمیر) هست
بازار رضا که رفتم این سیستم ها رو پیشنهاد دادند
میخواستم از اساتید بپرسم که نظرشون چی هست؟
(قیمت 2/تا3 تومن کیس و مانیتور )
و 3سوال:
- برای کتنفیگ مورد نظر چه مارک هایی بهتره و عمر و کارایی بالایی داره؟
- برای i7 آیا مجبورم که گرافیک nvidia بزارم؟ چون یکی میگفت که ati خوب با اینتل متچ نیست و nvidia بزاری بهتره؟!
- مانیتور چی پیشنهاد میکنید؟
ســـپاس
1
main:p8z77sabertiith 550t
cpu: i7 3770 650t
ram; 16 g 1600 gskil 230t
vga: gtx 560 2 475t
hdd: 1t 64bufer 160t
dvd: plextor 47t
case: 600 cold
2
main:x58-usb3 giga
cpu: i7 960 bom
ram; 12 g 1600 cors xms
vga: 6850/16/ddr5 giga
hdd: 1t 64bufer
dvd: pioneer
case:green magnum
power: 650w
3
main:p8z68
cpu: i7 2600k
ram; 4g g 1600 x4 xms
vga:1g 6770
(gtx 550ti)
hdd: 1t 64bufer
dvd: pioneer
case: silvers fane p804
power: 850 w thunderbolt
iranhadi1404 (05-08-12)
|
|
یاری اندر کس نمی بینیم... یاران را چه شد؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از بزرگواران کسی نیست که بنده بی اطلاع رو یاری کنه؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ممنون میشم........... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
iranhadi1404 (05-08-12)
عضو VIP شهرسختافزار
سلام
سیستم اول سیستمی خوبی هست ، اما چه لزومی داره برای این کاربری 550 تومن برای مادربرد هزینه بشه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما خیلی راحت میتونید از هر دو کارت گرافیک ATI or Nvidia روی سیستم استفاده کنید . اما برای کاربریتون Nvidia رو پیشنهاد می کنم.
lover phoenix (25-06-12), Rezasam1 (25-06-12)
ممنون از پاسختون
برای مادربرد یک سیستم قوی مدنظر بود تا بتونه بکشه کاملا و کم نیاره.. شما چه مادربردی پیشنهاد میکنید؟
پاور رو چطور؟ چه مارک و قدرتی؟
سپاس
عضو VIP شهرسختافزار
یه همچین غول عظیم و الجثه ای نیاز شما رو برآورد می کنه : Msi Z77A-g43برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lover phoenix برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر اورکلاک گرافیک و پردازنده(به شرط خرید سری k ) مد نظرتون نیست و همچین دیواسهای اضافی روی سیستم متصل نخواهند شد، این مدل میتونه کافی باشه : Green 600Aeu
iranhadi1404 (05-08-12), lover phoenix (25-06-12), Over_Cracker (27-06-12), Rezasam1 (25-06-12)
HWBOT SSA Member
سلام دوست عزیز
یادتون باشه بعضی از نرم افزر های گرافیکی مثلا همین پریمیر که گفتین از قدرت گرافیک هم استفاده می کنه.
و البته گرافیک های انودیا. و این رو هم بگم برای سی پیو هرچی تعداد هسته بیشتر داشته باشه بهتره.
هر مدل گرافیکی هم برای این کار خوب نیست یک سرچ بزنید در مورد پریمیر و کارت گرافیک های ساپرتش بصورت انگلیسی لیست کارت گرافیک های مشخصی رو می تونید ببینید
به نظر من که سیستم شکاره 2 که نگیرید چون واقعا قسمت سی پی یو این سری بیخودی رفته بالا و اگر هم 1366 می خوایید بگیرید 6 هسته ای بگیرید. و سیستم 1 و 3 هم از نظر سی پی یو من سی ستم 1 رو پیشنهاد می کنم. رم هم فکر نکنم به 16 گیگ نیاز باشه نمی دونم.
و البته توجه داشته باشید یک SSD برای ویندوز تهیه کنید. که اگر sata3 باشه 450 مگابایت به بالا سرعت داره و برای کار گرافیکی تنها چیزی که بعد از قسمت های اصلی موزد توجه هست SSD هستش که من مدل 128GB Crucial m4 رو پیشنهاد می کنم.
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
iranhadi1404 (05-08-12)
|
|
کاربر شهرسختافزار
درود.
ضمن بکارگیری فرمایشات دوستان. پیشنهاد میکنم که حتما از سری کارت های nVidia با حافظه گرافیکی حداقل 2 گیگابایت استفاده کنید.
گرافیک EVGA GeForce GTX 560 Ti 2GB از هر نظر عالیه با توجه به قیمتش.(استفاده از سری کارت های کوادرو انویدیا،جایگاه ویژه خودش رو برای کاربری شما داره)
استفاده از SSD رو نیز در اولویت زیر ساخت حافظه جانبی سیستم قرار بدید،همانطور که دوست عزیزمون در پست قبل بهش اشاره کردند.
واسه پردازنده نیز حتما از معماری Ivy Bridge استفاده کنید. پردازنده i7 3770 از هر لحاظ عالیه. به هیچ عنوان استفاده از پلتفرم 1366 یا هر پلتفرم دیگه ای جز LGA1155 پیشنهاد نمیشه.
اگر بودجه بیشتر هم داشتید،از دو کارت گرافیک نامبرده به صورت SLI استفاده کنید.
یه راهکار دیگه واسه زیر ساخت گرافیک سیستم اینه که از یک گرافیک سری کوادرو انویدیا و یک گرافیک مثل GTX 550ti استفاده کنید به صورت Switchable با استفاده از تکنولوژی Lucid Virtu و با تنظیم Lucid مشخص میکنیم هر کدام از گرافیک ها در محیط نرم افزاری مربوط به خودشون کار پردازش گرافیک رو بدست بگیرند. مثلا در محیط گیم،گرافیک GTX550ti (یا هر گرافیکی مخصوص بازی که با بودجه شما سازگاری داره) و گرافیک کوادرو برای پریمیر...
اگر مایل باشید،بیشتر در این مبحث عمیق بشیم؟
شاد باشید.
iranhadi1404 (05-08-12), mehrdad_ab (27-06-12)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks