برای نصب ویندوز باید هارد اینترنال یا ssd بگیرید . اکسترنال فقط برای بکاپ هست
مانیتور خوبه
کیس هم خوبه
خنک کننده نوتوس 200 بخرید
پردازنده برای چه مادربردی ؟
دوستان سلام
نمیدونم جای درستی برای ایجاد تاپیک انتخاب کردم یا نه...
قصد خرید مانیتور،هارد،کیس و فن پردازنده دارم.
----------
مانیتور این مدل رو انتخاب کردم LG 22MP58VQ ...هم Full HD هم IPS...
----------
هارد راستش نمیدونم اکسترنال بگیرم یا اینترنال؟! فقط و فقط امنیت هارد برام مهمه و لاغیر ... بارها دیدم اطلاعات هارد اکسترنال اطرافیانم پریده بخاطر همین از اکسترنال وحشت دارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ...احتیاجی به حمل و نقل هارد هم نیست ...
اینترنال این مدل رو انتخاب کردم Seagate BarraCuda 4TB
اکسترنال هم این مدل Seagate Backup Pluss 4TB (که البته چندان تمایلی به خرید اکسترنال ندارم باز نظر شما رو میخوام بدونم)
----------
کیس هم Green Z4 Astiak
----------
فن پردازنده Green Notus 100 (تا یکی دو هفته دیگه پردازنده رو میخوام ارتقا بدم گفتم این یه قلم رو هم بگیرم)
در مجموع 1/400/000 میشه این چند قلم.
ممنون میشم نظرتون رو بگید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
برای نصب ویندوز باید هارد اینترنال یا ssd بگیرید . اکسترنال فقط برای بکاپ هست
مانیتور خوبه
کیس هم خوبه
خنک کننده نوتوس 200 بخرید
پردازنده برای چه مادربردی ؟
DOOM999 (27-03-18), Mohammad-RI (27-03-18)
تشکر از پاسختون.سیستم فعلی بنده اینه:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مادربرد : MSI H97M-E35
پردازنده : Intel® Core™ i3-4170
کارت گرافیک : MSI Radeon R9 270X Gaming 2GB Edition
هارددیسک : Seagate BarraCuda 1TB
منبع تغذیه : Green GP650A-UK
حافظه ( رم ) : Corsair XMS3 8 GB (2 x 4GB) 1600 MHz
مانیتور : Samsung S19B315N Plus Monitor 18.5 Inch
----------
در مورد هارد به شما بگم که الآن یک عدد Seagate BarraCuda 1TB دارم. قصدم اینه که این هارد رو برای ویندوز و کارهای روزمره استفاده کنم و در کنارش یک عدد 4TB بخرم که فقط و فقط برای آرشیو باشه.حالا چه مارکی یا اکسترنال یا اینترنال رو واقعا موندم.
در مورد فن پردازنده هم گفتیند نوتوس 200... مشکلی پیش نمیاد از نظر وزن و اینا؟!...چون مادربردم قدیمیه میگم وگرنه مشکلی ندارم...اختلاف قیمیتی هم ندارن
در مورد پردازنده هم یه تاپیک باز کرده بودم خودتون به من گفتین گرافیک نخر سعی کن یه I5 4460 پیدا کنی.منظورم این پردازنده بود.
آخرین ویرایش توسط Mohammad-RI در تاریخ 27-03-18 انجام شده است
DOOM999 (27-03-18), Mohammad-RI (27-03-18)
سیگیت باراکودا رو تائید نمی کنید؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید علتشو میگید.تفاوتشون چیه...من امنیت برام خیلی مهمه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه منظورتون Western Digital Blue WD40EZRZ هست ، همین الآن رفتم تو دیجی کالا نظرات رو خوندم یه بابایی میگفت بدسکتور و این جور چیزا میگیره این سری ...
حقیقتش تا الآن وسترن نخردیم و این باراکودایی هم که دارم سه سالیه آخ نگفته!
وسترن شاید بهترین تولید کننده هارد دیسک در جهان باشد . خرابی در هر برندی هست . یکسری از کامنت ها را زیادی جدی نگرید . خیلی از مشکلات به دلیل بی دقتی کاربران یا استفاده از سخت افزار نا مناسب مثل پاور های متفرقه میباشد
alireza771 (26-06-19), DOOM999 (27-03-18), Mohammad-RI (27-03-18)
|
|
به هر حال خیلی ممنون که با حوصله جواب دادید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باز سر هارد تردید دارم.نظرات ضد و نقیض زیاده...آدم گیج میشه...دلم میگه سیگیت ولی شما میگید وسترن...راستش بعدازظهر برای خرید میرم با چه هاردی خونه میام دست من نیست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باز هم ممنوم از شما برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
با سلام خدمت دوستان گرامی
همونطور که میدونیم دنیای رسانه و سخت افزار به سرعت در حال پیشرفت است و سیستمهای قدیمی به سرعت در حال جایگزینی با مدرن ترین تجهیزات روز دنیا هستند، ازین رو علاقه مند بودم که اطلاعاتم در زمینه مینی کامپیوترها که جایگزین های مناسبی برای پی سی ها و سیستم های دسکتاپی قدیمی هستند رو با دوستان به اشتراک بذارم.
مینی کامپیوترها به طور کلی به دو دسته: زیرو کلاینت و تین کلاینت ها تقسیم میشوند، که زیروکلاینت ها فاقد سیستم عامل و نیازمند سرور هستند و از منابع سخت افزاری و نرم افزاری سرور استفاده میکنند و به طور کلی مستقل نیستند. ولی تین کلاینتها سیستم عامل دارند و مستقل هستند.
مینی کامپیوترها از مزایای زیادی نسبت به پی سی ها برخوردارند، که از مهمترین آنها خرابی های کمتر سخت افزاری و نرم افزاری به علت فن لس بودن و عدم ویروس پذیری آنهاست. مصرف برق کمتر، پشتیبانی حداقلی، MTBF دو برابری نسبت به پی سی و... از دیگر مزایای آنهاست.
در وبسایت Minicomputer.ir میتوانید بیشتر با این محصولات اشنا بشید.
کاربر فعال انجمن سختافزار
سیگیت مخصوصا سری ironwolf به جهت طول عمر خیلی خوبه ولی باز آمار خرابی وسترن کمتر از سیگیتهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mohammad-RI برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط DOOM999 در تاریخ 27-03-18 انجام شده است
Mohammad-RI (27-03-18)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks